HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 7 March 2012

Demam..

Semalam tiba-tiba je Daniael Mieqael demam, patutlah takde mood nak bermain selalunya bukan main aktif lagi tapi yang ni perangai dia lain sangat manja semacam asyik nak kena dukung dengan Mummy je taknak langsung dengan orang lain. Sebelum ni Daniael Mieqael ok je tak pernah lagi demam. Tapi Daniael Mieqael tak meragam, menangis pun tidak. Bila tengok Daniael Mieqael lain macam je pagi tu aku dan hubby terus bawa ke klinik, risau sangat tengok keadaan dia macam tu. Selepas doktor check seluruh badan Daniael Mieqael rupa-rupanya dia demam sebab nak tumbuh gigi lagi. Alahai buat Mummy Daddy risau je..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page