HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Tuesday, 27 March 2012

Lawatan Hari Kraf Kebangsaan Pada 23 Mac 2012

Ok hari ni aku nak share serba sedikit tentang lawatan aku ke Hari Kraf Kebangsaan baru-baru ni. Di tempat kerja aku ada satu lawatan ke Hari Kraf Kebangsaan yang telah berlangsung pada 21 Mac – 4 April 2012 dari jam 10.00 pagi hingga 10 malam di Perbadanan  Kemajuan Kraftangan Malaysia. Lawatan ini telah dianjurkan oleh Kelab Puspanita Cawangan Kecil UKAS, JPM. Objektif utama lawatan ini adalah untuk memberi pendedahan dan memberi peluang kepada peserta untuk melihat sendiri teknik penghasilan produk kraf yang unik lagi berkualiti oleh usahawan kraf tempatan. Apa yang boleh aku katakan lawatan ini memang best, macam-macam ada kat sana. Sesiapa yang masih belum pergi masih sempat lagi ni, rugi tau kalau tak pergi, sebab Kraf Kebangsaan ni hanya buat  sekali setahun je tau, so pergi cepat-cepat ye jangan buang masa ( macam paksa-paksalah pula..hehehe ). Apa yang penting dalam lawatan ini aku sempat ambil gambar sebagai kenangan..hehehe






























2 comments:

  1. Hai...
    Hikhik..awal2 da gelak. Sbb gmbr saya ada dlm tu. Teeheee.. Rasa2 mana satu la kan...???

    Thanks yer sudi memeriahkan HKK kami ni.. nati ada promosi lain dtg lagi tau.
    Bes tau bawak uols..meriah ngan periuk2 seme beli. Hihi :)

    ReplyDelete
  2. hehehe..yeke. u yang mane satu ye.i nak follow blog u blh tak? cam comel je blog u..hehe.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page