HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Thursday, 29 March 2012

Kenny Rogers

Semalam tepat jam 5.05 petang, husband datang ofis jemput balik. Dalam kereta aku memberitahu husband tentang keinginan hasrat di hati..hehehe.

Aku : Sayang, hari ni kita nak makan kat mana? Nak makan kat rumah ke kat luar?
Husband : Sekarang jam berapa Yang?
Aku : Sekarang jam 5.07 pm..
Husband : Jom Sayang kita jalan-jalan kat Alamanda
Aku : Alah..Sayang nak cari apa?
Husband : Cari barang mainan untuk anak kita..
Aku : Yeke..bestnyeee! (tiba-tiba aku hepi semacam..hehe)
Husband : Hari ni kita makan kat Alamanda je, boleh ke Yang?
Aku : Boleh boleh! tapi Sayang nak makan apa?
Husband : Hari ni Sayang kena pilih, Daddy ikut je
Aku : Wah bestnyee! hari ni Mummy nak makan lamb boleh?
Husband : Suka hati, hari ni Daddy belanja..
Aku : HEHE..Sayang memang wajib belanja pun..
Husband : Memang pun. So Sayang confirm nak makan lamb ke?
Aku : A'ah. Tapi kat Alamanda ada ke?
Husband : Ada kot..

Sampai je Alamanda kami terus cari restoran yang ada menyediakan menu kambing. Restoran pertama yang dituju adalah Kenny Rogers. Mungkin dah rezeki aku petang itu, Kenny Rogers ada menyediakan menu terbaru mereka iaitu "Kenny Roast Lamb". Aku happy sangat-sangat makanan yang diidam-idamkan ada depan mata.heee. Lalu aku terus memujuk husband tak nak cari tempat lain lagi..berliur oh tengok gambar kenny roast lamb tu..tehehehe. Tanpa membuang masa kami terus masuk ke restoran tu. Aku tidak sabar-sabar nak order, husband hanya tersenyum tengok perangai aku macam budak kecil kelaparan..hahahaha.


 Sementara tunggu makanan sampai, kami sempat main facebook..hehehe




Yeayyyy!!!..Makanan dah sampai, masa untuk nyummm..nyummmm..hehehe. Terima kasih untuk husband tercinta..tertunai juga keinginan nak makan lamb..Alhamdulillah..

Selepas makan husband ajak pergi kedai Toys Rus tempat barang mainan kanak-kanak, tapi kedai tu tutup pula, husband kecewa sangat-sangat, baru je excited nak beli mainan untuk anak kesayanganya. Takpelah Sayang, lain kali kita datang lagi yee.. (Pantang betul pergi mana-mana mesti sibuk cari mainan anak dia..haihhh Daddy Daddy manjakan anak betul..)
Memandangkan kedai Toysrus tutup, kami terus pergi Carrefour cari barang keperluan anak.


Hehe..Mummy sempat posing walaupun sibuk cari susu formula untuk anak tersayang..



Sejak ada anak, keperluan anak adalah sangat penting bagi kami. Keperluan sendiri tak beli tak apa, tapi untuk anak MESTI dan WAJIB beli..hehehe


- Posted using BlogPress from my iPad




1 comment:

  1. besnya...bila nk belanja blog reader ni lak??hehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page