HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 28 March 2012

Tips Pilih Bingkai Cermin Mata Yang Sesuai

Untuk mendapatkan gaya cermin mata yang sesuai, anda sendiri haruslah mengenal pasti fesyen anda setiap hari. Jika anda sukakan sesuatu yang moden, anda mungkin boleh memilih cermin mata yang berbingkai halus dan nipis. Jika anda sukakan gaya ala-ala "Model" pilihlah cermin yang bersaiz besar dengan bingkai yang tebal. Kalau mahu retro, pilihlah cermin yang berbentuk seakan mata kucing..hehehe. Bingkai ini yang boleh dikenakan oleh hampir semua orang, sebab anda akan kelihatan comel je. Sebaik sahaja anda sudah menemui gaya yang anda suka dengan fesyen yang anda kenakan, cuba jadikan ia sebagai "fashion". Sebagai contoh, belilah cermin mata berbingkai ungu gelap atau merah dan pakailah persalinan serba hitam. Jangan terkejut, orang sekeliling pasti tertarik dengan penampilan anda..Selamat mencuba!


 Bagi aku, aku sukakan bingkai cermin mata yang besar, ala-ala model gitu..hehehe. Dan yang paling penting sesuai dengan semua gaya harianku. Macam mana comel tak pic kat atas tu..hehehe (syok sendiri lah pula..huhuhhu)

5 comments:

  1. salam perkenalan. mmg cute mummy ni. saya pun tgh nak pilih2 bingkai spec baru. last year saya guna yg kecil but dis year ingt nak yg besor sikit. bak kata mummy cute bingaki alas models.. he3

    ReplyDelete
  2. kalo uni,,uni pilih yg moden kot...hehe

    ReplyDelete
  3. Mrs Faizal :
    Pujian u amat dihargai..;D
    kalau pakai yang bingkai alah2 model memang kita akan nampak comel je tau..hehe

    Unumeow :
    Yang bingkai moden tu pun ok juga, janji sesuai dengan penampilan kita.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page