HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Sunday, 8 April 2012

Aaron Aziz pasti menang!

Bersiap-siap depan TV, menanti jam 9 malam. Berdebar rasanya nak tengok ABPBH2012, apa tidaknya tengah bertaruh dengan husband..hehehe. Anak dah lama tidur. Air milo dan makanan ringan husband dah sediakan sebagai peneman ataupun sebagai saksi siapa juara malam ni..huhuhuh. Alahai di luar hujan lebat pula, sudah..harap-harap janganlah blackout, sia-sia je air milo husband hidangkan..hehehe. Juara malam ni aku yakin dan pasti Aaron aziz akan menang!!! Yang lain aku taknak ambil tau, aku nak Aaron aziz menang itu je. Husband suruh pilih orang lain selain Aaron aziz, no no no..tak mungkin ada yang lain, pilihan aku tetap Aaron aziz, walau apapun terjadi tetap Aaron aziz! ( hehe..confident je Aaron aziz menang). Husband pilih yang muka cantik-cantik je, Nelofa, Izara, Pasha dan entah siapa lagi malas aku nak ambil tahu (padahal aku jeles sebenarnyee..kuikuikui). "Aaron Aziz sayang, malam ni mesti menang tau, jangan malukan i ok..hehehe". Setiap kali aku guna ayat ni depan husband, husband mesti terus tukar siaran tv, jeleslah tu..hehehe


- Posted using BlogPress from my iPad

4 comments:

  1. salam kenal,

    dah terbukti memang AA yang menang... tahniah buat beliau kan..

    ReplyDelete
  2. Hi salam kenal juga.Terima kasih sudi baca blog i. A'ah tak sangka AA menang..hehe ;D

    ReplyDelete
  3. dulu ratu tak suka aaron aziz . sampai sekarang ratu rasa dia tak hensem , hihi.. semua org kata dia hensem..

    tapi ratu suka dia sebab dia caring sgt kat anak2 dia.. hehe .. looks he does very sayang kat anak-anak n bini dia.. terus suka aaron aziz ! hehehehe

    ReplyDelete
  4. Ratu janganlah cakap macam tu, i minat gilak kat Aaron Aziz ni tau..hehehe.

    Betul walaupun AA dah berjaya,family dia tetap no. satu! itu yang suka sangat kat dia ni..heee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page