HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 23 April 2012

Battleship

Yeayy!..yeayy!!...akhirnya dapat juga tengok Battleship semalam..hehe
Tujuan asal kami sebenarnya bukan nak tengok wayang
 tapi nak cari barang keperluan anak..
Tapi entah husband tiba-tiba je ubah fikiran
Terus je ajak Mummy tengok wayang..hehe
kami tengok Battleship sebab ramai yang cakap cerita ni best
Lagipun husband memang dah lama nak tengok cerita ni
Memang terbaik sangatlah cerita ni..
Daddy nak pergi toilet pun tak jadi..hahaha
sebab cerita ni memang best kalau tertinggal sikit je memang rugi

 Sementara tunggu nak masuk, kami sempat posing depan poster Battleship
Teringat macam time bercintalah pula, sikit-sikit nak ambil gambar
sikit-sikit nak posing..hewhewhew.. ;P


Kami beli tiket last minit, nasib baik ada tempat kosong..heee

 
Lepas tengok wayang husband belanja makan kat Carl's JR.
Mummy first time makan kat tempat ni
Tempat ni Mummy sukalah sebab boleh tambah air banyak kali tau
dekat 3 kali jugalah Mummy tambah air..hehehehe
( Mummy tak minum habis pun Husband yang terpaksa habiskan.hehe ;P )

Alamak burger dia pun besar gilak..
macam mana Mummy nak makan ni..hahahah
Husband tak habis-habis ketawakan Mummy..jahat tau! -__-"

  Mummy sempat masuk kedai Bata sebab Bata tengah sale gila-gila!
Aduh..Mummy masuk je terus rambang matalah pula..semua pun cantik-cantik
"Daddy tolong Daddy yang mana satu ni, Mummy dah pening buat pilihan.." ;(

 Hah..husband berkenan yang ini..
Husband cakap yang ni cantik sesuai untuk Mummy
Woww..Pilihan Daddy ke lagi ganas betul..hehehe

Mummy berkenan teruuuusss..pandai Daddy pilih
Memang sesuai sangat dengan Mummy..
Yang bestnye Daddy belanja.huhu..thank u Daddy!..;D

 Selepas settle beli kasut Mummy beli barang keperluan anak tersayang
Mummy suka beli barang Avent, semuanya comel-comel
Geram je tengok set makanan ni..heee.

 
 Sebelum balik Mummy beli rotiboy untuk orang rumah
Mummy suka sangat rotiboy ni..sedapppp..;D

70 comments:

  1. Couple day ekkk ai loikeee
    Mummy tu vasss sgt

    ReplyDelete
  2. sesekali dpt dating mcm zaman bercinta mmg syok kan...

    nice blog dear! thanks sudi singgah blog zana.. zana follow sini jugak..

    ReplyDelete
  3. wah 2 , best nyer mummy shopping kasut baru xD ..
    tens follow sheqynne , sheqynne da follow mummy balik ..

    ReplyDelete
  4. tq follow phat..phat follow super cute mummy plak ;-)

    ReplyDelete
  5. Lady :HEHE..TQ..;D

    ZANA : A'ah macam syok pula keluar berdua, terasa macam time bercinta..hehe. tq follow ye..;D

    SHEQYNNE : Mummy seronok sebab Daddy belanja..hehe. tq follow ye..;D

    PHAT : TQ follow..;D

    ReplyDelete
  6. salam, so sweet=) da follow awak, nnt follow me back yea. tq

    ReplyDelete
  7. adoyaiiiii da lama btol x kuar dating dgn husband hu3

    ReplyDelete
  8. mcm best je Carl' Jr tu.. xpenah try lagi.. tengs follow sue ya... :)

    ReplyDelete
  9. waaa...nampak hepi sungguh! rasa nak tengok wayang pulak...(^__^)v

    ReplyDelete
  10. Best nya gi tengok wayang... :)

    ReplyDelete
  11. memang best battleship tu....

    nice blog...salam kenalan

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan..i follow u back!
    Thanks for blogwalking to my blog yg biasa2 je tu..hehe..have a nice day dear :)

    ReplyDelete
  13. Wow! Besarnya burger.. Thanks visit blog saya... I pun follow blog awak jg... Salam perkenalan..

    ReplyDelete
  14. Aimi ibrahim :
    i dah follow u..;D

    Lia :Hehe..dating cepat2 nanti rugi..hehe

    Afiziel : betul sangat best..;D

    Sue echan : i pun first time makan kat carl jr ni,memang best,berbaloi-baloi datang sini tau.tq follow i juga..;D

    Hud aikara : hehe.memang hepi. hah pergi tengok wayang cepat2 nnti rugi pula..hehe..;D

    Sis intan : jomlah tengok..hehe

    Azam.betul memang best sangat. salam kenal juga..;D

    Sue ryan : salam kenal juga. comellah blog u..

    Diana : tq..follow ye..;D

    ReplyDelete
  15. sori x boleh nak folow u balik sbb my pc nie mmg x keluar follower or fb badge. tp i buat ur blog masok my blog list yer.
    nice blog =) salam kenal

    ReplyDelete
  16. Sharena : oh yeke.takpe.salam kenal juga..;D

    ReplyDelete
  17. salam kenal ;)...mmg supercute mummy la u....seronok nyer ley tgk movie....dh lame x meronggeng dgn hubby tgk movie....

    ReplyDelete
  18. Suhaina Laui : Tq. ajaklah hubby tu tgok wayang,best tau..;D

    Mawarhijau : Thanx follow..;D

    ReplyDelete
  19. Assalam

    Terima kasih kerana sudi follow blog saya... Dah follow blog SCM... dan diletakan dalam blog lists saya... Dalam kehidupan berumahtangga yang paling penting bertolak ansor dan saling faham memahami... Nice blog... asal Kota Kinabalu ya... Saya pernah berkhidmat di Sabah selama 5 tahun... nice land below diwind dan orangnya baik-baik... Rindu kawan2 disana.... Salam untuk hubby

    ReplyDelete
  20. amboi...amek kesempatan dating ea :) x tengok ag citer ni...aiiii..bile la masa nak ade ni T__T

    ReplyDelete
  21. roti boy.. lamanyeee tak makan.. area sh alam takde roti boy ni

    ReplyDelete
  22. hai SPC....singgah kembali n follow...dr sabah yek...jauhnyer..

    ReplyDelete
  23. salam kenal sis..hee..ifa follow sis dh..=)

    wah..best kan battleship..hee..best lg shopping n dating2 nie..hehe..
    sweet je nie..=)

    sis duduk semenanjung eh?ingat di kk bha td..hee..rupanya subang parade..tmpt ifa n opismate lunch hari jumaat..=)

    ReplyDelete
  24. Hai, salam kenal jugak.. wah, syoknye dpt gi dating berdua. Anak kami baru 4 bulan, takleh tinggal gi tgk wayang lgi. hehe...
    ape2 pun, jemput la LIKE page kami di
    https://www.facebook.com/KidiqiBaby

    byk baju baby murah2 aje :)

    ReplyDelete
  25. Sher,

    Salam kenal. Teruskan bercinta selagi hayat dikandung badan.

    Salam kenal dari kak ani dan terima kasih singgah dan follow, sekarang akak follow Sher pulak yer.

    ReplyDelete
  26. Salam perkenalan.

    i follow u back!..kita kawan2 ok..

    ReplyDelete
  27. hi dear..follow here too :-)

    nak panggil u ape? Wiena ke? sama pulak nama kite eheheheee

    ai dah lama x dating tgk wayang dgn hubby...best eh Battleship? kalau ade masa, nk tengoklah nanti..

    ReplyDelete
  28. salam beb......nice blog I followww..sedapnyer carls jr lama tak makan nice to know u

    ReplyDelete
  29. Bestnye tengok wayang sama2, MJ dah lama tak tengok wayang especially dengan hubby

    ReplyDelete
  30. hai salam ziarah cutemommy :) i follow u :)nice knowing u...

    ReplyDelete
  31. hi hot mama!besarnye burger hehhee

    ReplyDelete
  32. salam.

    serius best ke? nak tengok tak sempat2 lagi ni. huhu

    ReplyDelete
  33. hi u...

    salam singgah. tq follow then i follow terus...keep in touch ya ;)

    sweet couple...

    ReplyDelete
  34. waaa.. seronok dpt g jln2 ngan encik suami.. smoga berbahagia slalu n kekal hingga akhir hayat.. :)

    ReplyDelete
  35. arghh sedapnye carls jr. dah lama tak makan

    ReplyDelete
  36. sedap lagu ombak rindu ni..... :)

    ReplyDelete
  37. Hi Sis,

    Thx for visiting my blog. Salam kenal dr akak jugak :).
    Comel nya baby Daniael Mieqael! Sama umur dgn Khayla la.. Khayla lahir 1 August 2012.

    -Kak Ed-

    ReplyDelete
  38. thanx drop by n folo blog sya..dah folo u back..

    mmg kene sunggoh ngan nama ur blog ni..mmg supercute mummy! :-)

    ReplyDelete
  39. Hi Sis,

    Thx for visiting my blog. Salam kenal :)

    I pun x tgk lg battleship ni..nak tgk tp hubby xde masa lak..huhu
    syoknya kan dating berdua tanpa ganguan anak :)

    ReplyDelete
  40. best jugak keluar berdua sekali sekala kan :)

    ReplyDelete
  41. Salam perkenalan ..thanks singgah blog saya. saya follow jugak ye..:)

    ReplyDelete
  42. bestnye tgk wayang, makan2, heaven! saat berdating kan... tanpa gangguan anak, heeee.. tapi mesti tringat2 anak kat umah... mujur ade buah tangan roti boy! eh! lame la tak makan roti boy, dulu suke sgt..

    Salam Kenal, n folow Sherwieyna juga..

    ReplyDelete
  43. ok, dh follow...rajin2 visit akak ye...TQ...

    ReplyDelete
  44. aaiii...me dtg folo blog ni..hehe..salam kenal..

    ReplyDelete
  45. thanks sudi follow blog sy.. follow sini jugak...

    ReplyDelete
  46. x tgk lg bah battleship tu..aduhhh rugi la ni tgk lmbt huhu


    thanks singgah d my blog :)

    ReplyDelete
  47. battleship sgt osem.. hero sgt ensem.. hahaha.. *mata keranjang*


    trm ksh sudi follow blog sy.. mummy pun comel.. =)

    ReplyDelete
  48. salam kenal mommy :).... i dah follow u back...

    ReplyDelete
  49. thanks sbb follow my blog dan saya dh jd follower...=)

    ReplyDelete
  50. cerita tu memang best! ehhee

    ReplyDelete
  51. besarnyer bugger..!
    cik nur follow kembali.. :)

    ReplyDelete
  52. sepatu tennisnya disitu murahkah price-nya?

    ReplyDelete
  53. nda mau tunggu lama..saya follow mummy cute(^_^)

    ReplyDelete
  54. Terima kasih dtg blog n follow juga:)

    ReplyDelete
  55. wahhh .. seronoknyaa ..
    mummy ni pon comel .. hehe ;)

    ReplyDelete
  56. KAK BUI BELUM ADA KESEMPATAN LAGI NK TENGOK CERITA NI..TP MMG BYK DGR ORG CAKAP BEST..

    ReplyDelete
  57. Salam ziarah kembali. Lama tak tengok wayang, tapi memang ramai kata cerita ni best.

    ReplyDelete
  58. Salam kenal juga ye..thanx dtg ziarah blog akak..blog ni pon cute sgt..bby cute..mummy pn cute..:-)

    ReplyDelete
  59. salam ziarah..wah comey gle kasut pink itu...:) suke2..:)

    ReplyDelete
  60. Saya pun suka baerang2 Avent.. worthy. =)

    ReplyDelete
  61. best2... lame dah g tengok wayang.. ntah bile baru ade mase.. T__T

    ReplyDelete
  62. wah..sonoknYA mummy g tgk mubi,mkn2..acik xp tgk lg mubi ni..
    acik singgah balik dan follow..tq..hii

    ReplyDelete
  63. kamu berdua mmg sama2 comel

    ReplyDelete
  64. shopping memang best :) ahaha.. betul2 , battleship best sangat :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page