HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Thursday, 12 April 2012

Berita Menakutkan..

Semalam kecoh satu dunia tentang gegaran yang berlaku di Aceh..
macam-macam cerita yang kita dengar dalam berita
Macam-macam perasaan jugalah yang kita rasa
Takut, gelabah, seram, ngeri dan sedih!
lagi-lagi bila tengok gambar kat atas ni..takutt sangat-sangat :(
Apa yang penting bila kita dengar berita-berita macam ni
marilah kita sama-sama berdoa, agar di jauhkan daripada perkara-perkara yang tidak diingini..InsyaALLAH..

Hmmmm..Yang tak bestnya bila dengar berita macam ni
terus hilang mood nak pergi cuti-cuti malaysia..;(
Baru je plan nak pergi langkawi,
tetiba langkawi antara kawasan tak selamat lah pula..tensionnya!
Walaupun amaran sudah ditarik balik
Tapi masih was-was nak pergi..takutlah!
Husband pun dah mula risau dan bising-bising
Kalau boleh tak nak bagi aku pergi..
Tapi ini kursus jabatan, kira penting jugalah
Macam mana ni nak pergi ke tidak..nak pergi ke tidakkk.. -__-"

2 comments:

  1. bile jadi gempa mcm ni tros takut nak g pantai2

    ReplyDelete
  2. Itulah pasal nana, dahlah langkawi tu dekat dengan pantai..takut pula nak pergi..;(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page