HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 18 April 2012

Daniael Mieqael dah start berdiri sendiri..;D

Hari ni Daniael Mieqael Genap 7 bulan 28 hari..
3 hari lagi genap 8 bulan..
wah dah besar anak Mummy
Ada orang cakap anak Mummy ni
Makin besar makin hensemmm..huhuhhu
Mummy bukan syok sendiri tau, Mummy cakap yang betul -betul ok
Mummy memang bangga habislah masa tu..hehehe
Tapi yang bestnye dan Mummy rasa hepi sangat-sangat hari ni
anak kesayangan Mummy dah start belajar berdiri sendiri..hehe
Tak sangka cepat je anak Mummy ni belajar berdiri
mungkin berkat Daddy belikan walker kot
Terima kasih Daddy, tak sia-sia Daddy belikan walker untuk anak kesayangan kita
Alhamdulillah anak kita dah pun berjaya berdiri sendiri..Sayang Daddy! ;D
Bestnyeee tak sabar nak main kejar-kejar..hehehe
Patutlah sejak akhir-akhir ni Daniael Mieqael asyik memanjat je
Pantang betul letak kat bawa, terus je merangkak dengan pantas
 ke arah tempat-tempat yang dia boleh panjat
rupa-rupanya nak belajar berdiri..hehe..Syabbass Sayang!
Saat-saat macam inilah Mummy tak nak terlepas peluang
kalau boleh Mummy nak tengok sendiri semua perkembangan Daniael Mieqael depan mata
Mummy rasa seronok sangat kalau dapat tengok
dan rakam aksi-aksi comel Daniael Mieqael setiap hari comel je..heee!




Daniael Mieqael Sayang tengah buat apa tu?..

Alamak..dah mula dah nak gigit..habislah.. :P

hah tengok mentang-mentanglah dah ada 10 batang gigi semua pun dia nak gigit..
ini yang buat Mummy geram ni. Mummy risau sebenarnya takut gigi dia patah..

"alahai anak Mummy ni tak sakit ke gigi tu Sayang".. ;-/

Alah..ini yang Mummy paling tak suka..tak suka..
pantang betul nampak benda depan mata
semua pun dia nak gigit..geramnyeeee..  -__-"





44 comments:

  1. nnti dia dh dapat kaki..
    berpeluh ar tiak mummy dia kejar..hehehe

    ReplyDelete
  2. clap clap clap!
    gud job daniel! :)

    salam kenal mummy!
    mamazakwan+nayli in da house, heheheh

    ReplyDelete
  3. comelnye dia...hensem boy! ^_^

    ReplyDelete
  4. mmg hencem pun Daniael Miqael ni.... dah dpt kaki lagi penat melayah karenah dia nanti

    ReplyDelete
  5. comel!!!! ni nak panggil sis ke nama ni..heheeh..nampak cam muda jerk..suke tgk muka u...

    salam kenal..awe dah masukkan dalam blog list kaum hawa di blog

    ReplyDelete
  6. WARDAH : HEHEHE..PASTI BOLEH! THANX FOLLOW..;D

    ReplyDelete
  7. TENGKU FAUZIANA : HAHAHAH..YANG TAK TAHAN TU KETIAK BERPELUH..HAHA. THANX FOLLOW..;D

    ReplyDelete
  8. NAD @ MAMAZAKWAN : SALAM KENAL JUGA. THANX FOLLOW..;D

    ReplyDelete
  9. MUNNA : TAK SABAR,LAGI SUKA PENAT KEJAR DIA KOT..HEHEHE. THANX FOLLOW..;D

    ReplyDelete
  10. NUR HAWA MOHD ZIN : TAK KISAH U BOLEH PANGGIL APA SAJA U SUKA..HEHE. I DAH TUALAH..HEEE.

    HEPINYE I DLM BLOG LIST U..TQ TQ..;D

    ReplyDelete
  11. da follow ur blog...comel baby sama cam mama dia

    ReplyDelete
  12. wahh syabassss miqael... nnti dh dapat kaki mesti abis danny n mummy nk kna kejar huhu...heeee

    salam kenal juga ye
    p/s: saya akan ke sabah hujung minggu ni :p

    ReplyDelete
  13. chomelnya anak mummy nih ... meh sini aunty nak geget sket huhuhuh

    ReplyDelete
  14. Wahh hensem boy.. dah nak dapat kaki laa. Esok2 penat laa mummy nak kejo yer..

    TQ drop kat blog akak.. :)

    ReplyDelete
  15. Memang ternyata lah makin besar makin kacak ! Hihi.

    ReplyDelete
  16. salam...hi dear..da follow ini blog dear.apapun...mmg ensem la anak mummy ;p

    ReplyDelete
  17. TAHNIAH YOU MEMANG SUPER CUTE MUMMY.... MUDA LAGI DAN COMEL LOTE...SEMOGA SENTIASA BERBAHAGIA DAN DIDIK ANAK DENGAN SEMPURNA...

    ReplyDelete
  18. Amiey lee : terima kasih follow. wah bestnye pergi sabah. jangan lupa ambil gambar banyak2 tau..hehe..;D

    ReplyDelete
  19. mama cyda : gigit sikit je tau..hehe. thanx follow..;D

    ReplyDelete
  20. Puan besar shag yahaya : Yeke..tq..hehe ;D

    ReplyDelete
  21. KEMILAU MENTARI : TQ..InsyALLAH..aminnn.,;D

    ReplyDelete
  22. i dah follow u... TQ.. tomeynyerr ur son.. :)

    ReplyDelete
  23. dah folo tq
    memang supercute mummy..
    comel sgt

    ReplyDelete
  24. comel n handsome nya dia ye...supercute mummy..miss follow u..ke 100
    :) salam ukhwah

    ReplyDelete
  25. al0o2 comelnye.. huhuh

    mcm muke daddy dye... heee

    ReplyDelete
  26. mummy comel,
    kirim salam peluk dan cium
    buat si baby kacak tu ye, hehe..

    ReplyDelete
  27. balas kunjungan...slm kenal jugak..mekacihh sudi follow blog QH yer...i pon dh follow blog u...u pon sgt cute...

    ReplyDelete
  28. amboi..gigit kayu tu lut ke daniel..heheh

    anyway, thanks datang ke blog mamaema..salam kenalan

    ReplyDelete
  29. rina dh follow balik,,,sweetnya anak sis tue,,,comel....

    ReplyDelete
  30. seriously he's so cuteeeee! nama pun handsome je Mieqael :) nice name!

    ReplyDelete
  31. terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya

    ReplyDelete
  32. Salam kenal sherwieyna...terima kasih singgah ke blog k.atie.
    Comelnya anak sherwieyna ni...mcm mamanya yg cute juga!

    ReplyDelete
  33. tak lama lg memanjat la tu..pastu terkedek2 berlari hehe..cutenya anak akak..

    ReplyDelete
  34. kawaiiiii desu ne
    Daniael dah macam anak org putih...ensem like mom jugak

    ReplyDelete
  35. hensom ler hero nieh ..salam perkenalan ;-)

    ReplyDelete
  36. Salam..hii mummy daniel..salam kenal..daniel mmg cute! like mummy..

    ReplyDelete
  37. heeee, comelnya dia. geram betul tgk Daniael ni, nak cubit buleh? hhehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page