HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Saturday, 7 April 2012

Filem Titanic 2012



Yeayyyyyyy!!! setelah 14 tahun berlalu, filem Titanic kegemaran ramai kini kembali di tayangkan pada 5 April 2012. Tak sabar nak tengok cerita ni mesti best gilakkkk sebab kali ni dalam bentuk 3D, tak sabar-sabar nak tengok lakonan Leonardo Dicaprio, 14 tahun lepas aku pernah jatuh cinta dengan hero ni..hehehee. Husband dah janji nak belanja tengok filem ni..yahuuuu!!. Sebelum ni tengok dengan kawan-kawan, kali ini boleh tengok dengan husband..bestnyeee..;D. Alamak lamanya nak tunggu minggu depan, minggu ni tak sempat sebab semua tiket dah habis. ;(


 Husband cakap kali ni kena sediakan tisu banyak-banyak, taknak kejadian sebelum ini berulang lagi semasa tengok filem Ombak Rindu hari tu, habis baju Daddy Mummy kerjakan sebab tisu dah habis..hahahahahaha (Sori Daddy, Mummy tak sengaja..hehe)

HEHEHE..Excited gila dapat bergambar dengan patung Aaron Aziz..:P

Anak?..mesti ramai yang nak tahu, anak tak bawa ke? Tak kan keluar berdua je kot? Hehehe..belum apa-apa lagi aku dah rasa lucu baca soalan-soalan macam tu. Macam biasa anak tinggal dengan mama papa. Lagipun mama cakap kalau kami ada dia susah nak manja-manja dengan Daniael Mieqael..hehehehe. So setiap kali aku dan husband keluar memang tiada masalah, kami tak perlu risau pasal anak sebab anak dijaga dengan penuh kasih sayang oleh mama papa, sebab tu kami senang nak keluar dating..heee.;D


- Posted using BlogPress from my iPad

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page