HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Friday, 20 April 2012

Happy Birthday Sayang..;D

Happy Birthday to u..Happy Birthday to u..
Happy Birthday Daniael Mieqael..
Happy Birthday Sayang Mummy Daddy..Yeayyyy!!!

Alhamdulillah hari ni Daniael Mieqael genap 8 bulan..
Rasa macam baru je bersalin
sedar tak sedar Daniael Mieqael dah pun masuk 8 bulan.
Daniael Mieqael semakin lasak, cerdik, bijak
dan semakin aktif meng-explore semua tempat
ada jelah benda baru dia nak buat..
Kadang-kadang Mummy pun susah nak jangka apa yang akan dia buat
Hampir setiap hari Mummy Daddy dapat kejutan istimewa dari dia, comel je aktif betul..

Pagi tadi Daniael Mieqael bangun awal. Jam 6 pagi dah bangun.
Selalunya dia akan bangun jam 6.45 pagi, sebelum Mummy Daddy pergi kerja.
Macam dia tau-tau je hari ni birthday dia
Bangun-bangun je dari tidur, Mummy Daddy terus nyanyikan lagu birthday
Bukan main suka lagi dia..hehehehe


Hensem tak anak Mummy ni, hensem tak macam Daddy?
Mestilah hensem kan..kan..hehehe


Setiap kali tengok muka ceria dia macam ni
Mummy pergi kerja pun senang hati je.. ;D


Alolooo..seriusnya muka kesayangan Mummy ni..hehehe


Yang paling best sekali kalau kami letak je dia dalam walker ni bukan main laju lagi dia lari.
Seronok tau pagi-pagi lagi kami dah main kejar-kejar dengan dia..hehehe
Nasib baiklah Mummy Daddy tak lewat masuk kerja..
( Padahal selalu masuk lewat pun..kuikuikui.. ;P )



Perkembangan terbaru Daniael Mieqael sekarang ni
kalau boleh semua pun kita kena buat on time tau..
Buat susu on time, makan on time, dukung dia kena on time
tidur pun kena on time, kalau kita lambat sikit habislah..
Daniael Mieqael akan mula mengamuk
habis satu rumah dengar suara dia menjerit..hahahaha
 Macam-macamlah perangai anak Mummy ni..

" Happy birthday yang ke 8 bulan sayang, semoga menjadi anak yang baik dan soleh "


- Posted using BlogPress from my iPad

26 comments:

  1. Salam balas kunjungan, terima kasih dtg singgah :-) kita baru jer free mlm2 buta gini, kalau hari siang sibuk sikit :D comelllnyerrrrrrrr ank dia! bulat betul mata dia :D

    ReplyDelete
  2. hepi bday daniel!
    takde kek ke?
    kalu ada ciknad nk share :)

    ReplyDelete
  3. singgah sini :) nak ngorat daniel boleh ?? ensemmm lah dia.. hehe.

    ReplyDelete
  4. done following u sis..comelnyer daniel..bila besar mesti hensem nie...hihihi..

    ReplyDelete
  5. akak dah buat kunjung balas... cute blog mummy ni..mummy lagi cute.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Salam kunjung balas. Tq for visiting my blog. Salam kenal dan comey baby tu..

    ReplyDelete
  7. comelnya!!!!
    suka tngok mata bulat dia..
    salam kenal dari Nini :)

    ReplyDelete
  8. cutenya walker n baby..salam kenal juga..nice blog...:)

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan..comeinye daniel..
    happy birthday danial..:)

    ReplyDelete
  10. diaa sangat comel....! :)) happy besday to si comel... :)

    ReplyDelete
  11. Hi salam kenal. Comeylah anak dia!

    ReplyDelete
  12. IJAYUJI:
    A'ah samalah. kalau anak dah tidur barulah berkesempatan tengok blog.Tq follow ye.

    Nad @ mamazakwan :
    Tq Nad. Alah kek takdelah. lain kali baru kita share kek ye..hehe

    Mish Meeniey : Nak ngorat ye, bolej je..hehe..;D

    Waniey : Itu yang tak sabar tengok dia besar..HEHE. TQ follow ye.

    Norlieharumaini :
    TQ..U pun kiut juga..;D

    MRS fAIZAL : TQ..;D

    UMMIAKID-LILY : salam kenal juga..;D

    NINI : Mata bolat macam Mummy..hehe.salam kenal juga.tq follow ye..;D

    Haney : TQ..;D

    E-DA : TQ..;D

    Putris : salam perkenalan juga. tq follow..;D

    Bella : TQ..;D

    EIKA AZIS : Salam kenal juga..;D

    ReplyDelete
  13. salam, berkungjung semula.

    comel betul Daniel. :)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum :)

    Terima kasih sudi follow blog Kak Lin...Kak Lin dtg buat kunjungan balas...dah follow...

    Happy birthday Danial..semoga menjadi anak yg cerdik, soleh dunia dan akhirat...Amin...

    Terima kasih..

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan...i dah follow blog u..tq sb follow blog i..baby u cute sgt..

    ReplyDelete
  16. sweet! da follow! thankz.................

    ReplyDelete
  17. happy belated besday daniel... hurm comei nye dia...

    thanks cz dh follow my blog....

    ReplyDelete
  18. LINROSLY : Terima kasih.insyaALLAH..AMINNN..;D

    LATINA : TQ follow..:D

    NUR ZAWANI : TQ..;D

    MAMA PIPIE : HEHE..TQ..;D

    RIRI-FATIEHA : TQ..;D

    PURPLESAKURA : TQ..;D

    ReplyDelete
  19. salam kenalan..saya dah follow ur blog..anak awak sgt comel..ensem boy..

    ReplyDelete
  20. comelnya miqa..alololol,geramnya budak mata bulat nie

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page