HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Friday, 13 April 2012

Mummy Demam ;'(

Dalam beberapa hari ni Mummy kurang sihat, demam.
Mummy paling tak suka bab-bab demam ni
Mummy jadi sensitif sangat..
Rasanya Mummy dah lama sangat tak demam
Tiba-tiba je demam sekarang ni, sangat tak suka!
Bukan apa, bila demam ni, banyak sangat perkara yang akan berubah
tiba-tiba je rasa jauh dari husband dan anak
tak boleh manja-manja dengan anaklah
tak boleh main-main dengan anaklah
tak boleh dukung anaklah
tak boleh ini tak boleh itu semua pun tak boleh
sedih sangat tau..;(
Mummy tak boleh buat semua tu
sebab takut anak tersayang berjangkit pula  dengan Mummy
begitu juga dengan husband tercinta.
So dalam beberapa hari ni semuanya husband yang uruskan
untuk jaga anak waktu malam, kalau siang senang sikit 
sebab mertua and pengasuh anak ada
tapi kalau dah malam kesian pula nak kacau diorang..
So tanggungjawab itu husband yang ambil alih seratus peratus!
Husband terus jadi SuperDaddy gitu..hehehe
buat susu, tukar diaper dan dodoikan anak bila terjaga..
lagipun anak kami memang senang nak jaga asalkan kenyang dan tak basah
 Daniael Mieqael akan tidur lena sampai pagi..heee. 
Bila dah settle bab anak, Daddy akan tengok Mummy pula ok ke tidak
bila semuanya dah ok barulah Daddy tidurrr..
( Daddy Sayang, terima kasih atas segalanya, Mummy cinta Daddy sangat-sangat!..:D )

Masa ni Mummy tengah demam, tapi Mummy tak tahan tengok anak, rindu sangat nak dukung Daniael Mieqael. Demam-demam pun Mummy sempat posing..hehehe
Sesungguhnya anaklah segala-galanya, sangat-sangat tak boleh hidup tanpanya..

6 comments:

  1. Heyy dear , you are beuatiful ,
    dah kawin , tak sangka sanggup drop blog saya :) Thanks akak :D

    ReplyDelete
  2. mummy dan bobo sama2 cute!

    salam kenal, dah folooo :)

    ReplyDelete
  3. Mamanoriz : hehe..terima kasih. i pun dah follow u..;D

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ...
    Sy sdh follow blog ni, follow balik arrrr ... Thanxxx ... =)

    ReplyDelete
  5. Atiqa : tq follow blog i. I pun dah follow blog u..;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page