HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Thursday, 24 May 2012

Family Day At Pangkor Island Beach Resort - Part 1

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua


Weekend baru-baru ni Mummy pergi Pulau Pangkor sempena family day Ukas pada 19 - 20 Mei 2012
 Inilah peluang dan kesempatan kami pergi honeymoon..( honeymoon bertiga pula tu..huhuhu )
Yang bestnya tak perlu keluarkan kos yang banyak pun semuanya Kelab Ukas belanja

Gambar kat belakang tu hotel tempat kami tinggal.
Rasa macam tak percaya je, ingatkan hotel biasa-biasa je rupa-rupanya hotel 5 bintang!
Tak sia-sia kami datang sini, boleh bercuti-cuti sakan..hehehe

Semua orang sibuk bergambar kat tempat ni mungkin saja nak ambil kenangan kot
So kami pun tak nak ketinggalan, nak posing juga kat sini..hehehe

 Ramai jugalah yang join family day ni dekat 300 orang kot, masing-masing bawa family
 Yang bestnya siap ada t-shirt khas lagi, Daniael Mieqael pun pakai tau..hehehe


Semua orang sibuk main aktiviti kat belakang tu, Tapi Mummy pula sibuk ambil gambar..hehe
Banyak jugalah aktiviti yang dipertandingkan petang tu seperti  Lay In Egg, 
 Make Over,Water Bomb, Beach Bowling (adults & kids), Beach Ball, Hand Ball,
Fill Water In Bottle (kids), Waiter Run (kids) dan Make Your Line (kids).

Mummy dengan Husband tak join pun aktiviti petang tu
Sebab Daniael Mieqael nampak penat sangat, kesian pula tengok dia macam tu
So kami pun balik nak bagi anak rehat dan tidur sekejap

Inilah hero Mummy siang malam tanpa mereka boleh jadi gila tau..hee ;p

Sempat bergambar dengan Mama ara. Baby aidin baru 4 bulan
Sedapnya baby Aidin tidur. Daniael Mieqael pun dah nak tumbang..hehehe

Yang ni adik angkat Mummy
Yang pakai baju hitam tu mak dia..comel kan..

Tengoklah bilik kami besar kan, semua orang pun dapat bilik yang sama
memang puas hati sangat

Hehe..sori ye kawan-kawan bilik kami terlebih bersih..hehe




Dalam bilik inilah aktiviti kami bertiga posing sana sini
Kami saja je nak bagi Daniael Mieqael happy-happy




HAHAHAAHA..Daniael Mieqael pun tak nak kalah, nak ikut Mummy Daddy menjerit juga..hahahaha
Rasanya dalam bilik tu suara kami je yg paling bising kot, lantaklah janji kami happy! ;D




22 comments:

  1. Ukas?

    errr ada staff baru cni, nama en suhaimi dr Ukas jugak... kenai ka? adkh dia mmg kerek? ha3

    ReplyDelete
  2. bestnye family day pergi Pangkor :-)

    ReplyDelete
  3. Yayansmum : HEHE.Memang syok..;D

    Lia :
    A'ah itu bekas bos sayalah en suhaimi!!! kenapa dia kerek ke kat sana? dia bos yang baik tak kedekut ilmu,kitaorang kat ukas suka sangat kat dia..kim salam kat dia ye..;D

    ReplyDelete
  4. WINA :
    Pulau pangkor memang bestlah. pergi percuma pula tu..hehe

    ReplyDelete
  5. Hahaha cuteeee!!! Mmg best tempat ni dulu buat team building kat sini juga :)

    ReplyDelete
  6. syoknya family day kat tmpt yg bole kita skali cuti2 mesia..hehe

    ReplyDelete
  7. bestnya ke pulau pangkor :) dulu kami pergi memang pantai kami yang punya sebab pergi sebelum cuti sekolah bermula. nak balik tu, orang berasak2 datang pulau :p

    ReplyDelete
  8. mama isha pun lom sampai lagi kt pulau pangkor nih..teruja nye tgk hotel tu..mmg berbaloi la mummy pergi..miekhael pun skrg dh pandai posing ya, comelll!

    ReplyDelete
  9. wow bestnya dpt pegi holiday kat pangkor. dah lama akak tak kesana

    ReplyDelete
  10. wah..terujanya!! stay kt hotel 5 bintang plak tu..mmg kelas!!!

    ReplyDelete
  11. seronoknya mummy honeymoon..amboi2 miqa pon sama2 nak jerit eh..

    ReplyDelete
  12. syoknya berhoneymoon di taja..hehe..bilik besar boleh main kejar2 ngan daniel mieqael

    ReplyDelete
  13. sy follow blog mummy...visit dr blog shaiidah~ bestnye family day! comel ank mummy :D

    ReplyDelete
  14. memang awak sangat kiut! aanak yang comel dan suami yang ensem! alhamdulillah... syukur nikmat Allah ini.. =)
    salam kenal..
    terima kasih sudi follow belog kita..

    ReplyDelete
  15. Ehh Alynn Nyzaa pun follow blog mummy. ni mesti tgok entry follower ke 100 tu.

    mummy, jelez nyeee! nak g pulau jugak. :( hehe. kluarga bhagia. hope bahagia until jannah.

    ReplyDelete
  16. Wardah :
    oh yeke u pun buat teambuilding kat sini ye..tempat dia cantik dan best kan..;D

    Syima :
    hehe..memang best.Datanglah..;D

    Eliss :
    HAHAHAHAH.betullah bila sampai je kat pulau tu rasa macam pulau tu kami yang punya..hahahaha

    ieedaz:
    Kalau u free datanglah sini..best tau..si mata bulat tu memang dah pandai posing ikut macam Mummynya..heheh

    Mamasyaza :
    dah pernah datang ye..datanglah lagi,takya pergi pulau lain kat sini pun dah best..;D

    Sue-Rya Qistina :
    hahahaahah..memang kelas sangattt..;D

    Yana Libra :
    hehe..;D

    Princessrayha :
    ahahahaha..miga dah macam orang besar,suka ikut perangai orang besar..hehehe

    Aquagugurl :
    Mummy puas hati main kejar-kejar dengan si mata bulat tu..heheh

    Nazirah Azeman :
    hehehe..;D

    Alynn Nyzaa:
    Tq follow akak..;D

    Kella :
    Terima kasih. Alhamdulillah dengan nikmat yg Allah bagi pada kami.SYUKUR SANGAT2.

    Nur Shaiidah Syaripuddin:
    Janganlah jeless..hehe. Alah terharunya korang sudi follow blog akak yg biasa2 je nih. Apapun terima kasih ye,sayang korang sangat..;D

    ReplyDelete
  17. hihihi..family yg sangat happy taw ^_^

    ReplyDelete
  18. wahhh seronoknya familyday kat pangkor.. salam perkenalan juga dr sy.. suke bace kisah² mummy dan anak daniel yg comelll

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page