HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Tuesday, 29 May 2012

Family Day At Pangkor Island Beach Resort - Part 2

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua


Ok yang ini sambungan entry minggu lepas. Mummy nak share malam gemilang Ukas..
Malam tu kami ada majlis makan malam di Garden Beach. Makan malam ni memang special sikit
Sebab semuanya wajib berpakaian ala-ala hawaii gitu,
tak kisahlah pakaian macam mana pun, janji ada corak bunga-bunga
dan mengikut tema majlis tu. Semua memang nampak comel sangat malam tu..

Mummy dengan husband memang dah ikut tema,
tapi Daniael Mieqael terpaksa pakai baju kotak-kotak..hehe
Sebab susah sangat nak cari baju si mata bulat ni tau
Puas Mummy cari, yang ada pun semuanya untuk baby girl je..
Tapi takpelah, baju kotak-kotak tu pun tetap comel kan ;D


Yeayyyy!! Mummy seronok sangat dapat cabutan bertuah..hehehe


Time ni anak dah tidur. Kami pula sibuk nak posing malam-malam..kekeke

I Love You Daddy!


Mummy asyik post gambar anak je kan
Sekarang giliran Mummy pula lah..hehehe

Mummy memang dari kecil suka sangat posing depan kamera
Nampak je kamera mula lah Mummy posing sana sini..hehe
Husband pun memahami hobi Mummy ni, sebab tu Daddy hadiahkan kamera
Daddy cakap posinglah puas-puas janji tak ganggu dia tengok bola..hahahaha








17 comments:

  1. alololooooo so sweet la korg.... amik kesempatan aak tidoq, amik gmbr 'panas' yer he3

    ReplyDelete
  2. comel gambar2nya, padan laa tuannya pun cantik :)

    ReplyDelete
  3. **Wahh~ comel la pic 2 tuh semua ! Hee :DD

    Sweet sangat family mummmy ! Jeles tgk. Ngee =P

    ReplyDelete
  4. Wahh...sporting suamimu, dear...mahu jugak ambil gambar, mcm2 pose...eheheh

    ReplyDelete
  5. ooo..hantu posing ye akak ni..hehe~

    nasiblah suami memahami~~ :)

    ReplyDelete
  6. Lia:
    HAHAHAHA..gambar panas ke tu tak pasal-pasal Mummy ketawa besar..;D

    Eliss Mie:
    terima kasih..;D

    Cik fiza:
    Alah janganlah jeles. u pun nampak comel tau..

    yayansmum:
    Husband Mummy ni memang satu kepala dengan kita..hehe

    Yana Libra:
    a'ah.memang hantu posing..hehe

    ReplyDelete
  7. bunge kat kepale adelah sgt hot

    ReplyDelete
  8. comel bah anak beranak nih.. :)

    ReplyDelete
  9. canteknye mummy! comel betul anak beranak nih!!

    ReplyDelete
  10. mmg sweet la mummy..anak beranak sweet je.. :)

    ReplyDelete
  11. Mommy suka gmbr, mesti anak pun suka nnti. Hehe.. Mmg cute mummy! :p

    ReplyDelete
  12. amboi,daniel miqael tido..mummy & daddy pun amik kesempatan posing tapi mummy daniel ober sikit..hehe

    ReplyDelete
  13. Nazirah Azeman :
    HAHAHAHA..bunga tu memang hot..haha

    CikpuanHalia :
    Terima kasih..;D

    ieedaz@mama :
    Terima kasih..;D

    Sue-Rya Qistina :
    Terima kasih..;D

    Asmara :
    Terima kasih. Anak memang dah ikut Mummy suka posing..hehe

    Aquagugurl :
    HAHAHAHAHA..Mummy memang kena ober sikit barulah ada kelas gitu..hahaha

    ReplyDelete
  14. amboii posing sakan ye mummy time anak tido hihi

    ReplyDelete
  15. Mimie :
    Anak tidor je,Mummy Daddy ambil kesempatan posing..hahahah

    ReplyDelete
  16. Wina :
    HAHAHAHA..gorjesss lah sangat..;P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page