HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 16 May 2012

Hari Bahagia Mummy


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua 

Sukanya tengok wedding  Awal Ashaari dan Scha Al Yahya ni sweet sangat-sangat.
 Tiba-tiba teringat pula hari bahagia aku tu
seakan-akan majlis kahwin diorang nilah..kekeke ( Perasan betul :P ).
Setiap kali tengok majlis perkahwinan artis dan kawan-kawan yang lain
Aku selalu rasa macam baru je kahwin
Tup tup dah ada anak sekarang hehe..Alhamdulillah Allah bagi rezeki awal..;)
Alang alang dah cakap pasal majlis kahwin ni,
aku nak share sikit hari bahagia aku dengan jejaka hensem idaman malaya tu
Yang telah berjaya mencuri hati Mummy..huhuhu ;D


- Majlis bertunang 19 Disember 2009 -

- Majlis Nikah dan Persandingan kami berlangsung pada 09 Oktober 2010 -







Time ni memang berdebar gila..macam-macam perasaan ada
Nasib baik masih boleh dikawal..hehehe

 Alhamdulillah dengan sekali lafaz kami sah menjadi suami isteri..


























3 Minggu selepas kahwin, Alhamdulillah aku di sahkan mengandung
Dan inilah hasilnya..Baby comel bermata bulat
Muhammad Daniael Mieqael ( 20 Ogos 2010 )



26 comments:

  1. yang baju merah, kain hijau tu adat apa...? bestnye mummy... meriah la... :)

    ReplyDelete
  2. Oh yang itu adat orang philippines..;D

    ReplyDelete
  3. muke u dgn hubby sama la..ada iras..org kata serasi hehee =)

    ReplyDelete
  4. mmg meriah suasana, cantik berseri seri

    ReplyDelete
  5. kalah Schawal! heheheheee

    kamu sangat canteklah mummy!!

    ReplyDelete
  6. Oh... memang lebih lebih kuranglah macam artis juga cuma cik abang tak menyanyi buat Sherwiena...

    Syukur dah pun ada buah hati comel sekarang nie kan...

    ReplyDelete
  7. kena slalu tgk gmbr kawen sbb ala2 mesra gitu he3

    ReplyDelete
  8. cantik dan gorgeous! ur baby is so cute!

    ReplyDelete
  9. sama cantik sama padan...anak pun cutenya...geram tengok...salam kenal....

    ReplyDelete
  10. wah memory gitu. Moga terus berkekalan selamanya.. :D

    ReplyDelete
  11. alala...comel la mummy jadi pengantin...
    kalah scha n awal gitu..hehe..^_^

    follow blog mummy! :)

    ReplyDelete
  12. org nye dah lawa kan..pakai ape pun mesti cantek!!

    ReplyDelete
  13. cantek gambar wedding mummy..btw mummy n daddy daniel secocok sgt..
    byk bju pengantin mummy!!

    ReplyDelete
  14. waa..same padan..semoga kekal hingga ke akhir hayat..=)

    ReplyDelete
  15. wah, grandnye..hehe..muka mmg ada iras2 lah~ :)

    ReplyDelete
  16. wah very mmg very cutelah mummy ni... done follow - Noob

    ReplyDelete
  17. wah beznya sis..bla la turn ayu lak..hehe

    ReplyDelete
  18. Wah mummy cam retis je M tgk wedding ni. Done follow here dear... Wish u happy forever...

    ReplyDelete
  19. Salam kenal :)

    Memang as sweet as SchaAwal lah..
    TQ for following my blog!

    ReplyDelete
  20. wow..meriahnya... cantik sgt :)

    ReplyDelete
  21. sweeetnyaaaa...... muka pun ade iras²....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page