HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Thursday, 3 May 2012

Mummy dah kembali Happy..;D


Yeayy Mummy dah kembali happy
Mummy tak perlu sedih-sedih lagi
Mummy tak perlu menangis lagi seperti minggu lepas
sebab terpaksa berjauhan dengan husband dan anak
Kini Mummy dah kembali dan tak mungkin berpisah lagi..hehehehe
Perkara pertama yang Mummy fikirkan selepas balik dari Langkawi
sudah tentu husband dan anak..
Dalam kepala otak Mummy memang tak fikir benda lain
hanya husband tercinta dan si mata bulat Mummy tu..heee (^^,)


Sampai rumah je, si mata bulat Mummy tengah aktif bermain 
Nampak Mummy je terus terlompat-lompat keriangan
Dan tak sabar-sabar nak minta Mummy dukung
rindu Mummy lah tu..hehe

Tuhan je yang tahu betapa rindunya Mummy dengan si mata bulat ni..
Satu hari Mummy langsung tak lepaskan Daniael Mieqael
Mummy rindu yang teramat sangatttt, sampai Daddy pun jeles..kahkahkah!

Daniael Mieqael tengok Mummy senyum, dia pun nak senyum
Geram je tengok..hehehe

4 hari Mummy tak jumpa Daniael Mieqael
Bukan main manja lagi dia dengan Mummy tau
Daddy nak dukung pun dia tak nak, kesian Daddy -__-"

 Mummy posing depan kamera, Daniael Mieqael pun tak nak kalah juga
Alalaaaa pandainyeee dia posing..hehehe

Sejak akhir-akhir ni kalau Daniael Mieqael tengah geram
Hah mulalah nak buli Mummy dia, tengoklah tu..

Bukan Mummy je yang kena buli tau Daddy pun jadi mangsa..hahahaha



44 comments:

  1. Welkambek mami yg comel..

    mesti anak n daddy happy kan :)

    (btw, r u sabahan?)

    ReplyDelete
  2. CikPuanHalia :
    HEHE..terima kasih ;D
    Daddy n anak memang happy sangat2. A'ah i orang sabah. husband i orang KL..TQ follow blog i ye..;D

    ReplyDelete
  3. satu family mmg cute sesangat :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..dh kembali ke pangkuan suami n anak ye..hehehe..mesti seronok sgt kan..btw, ur baby dh brp bulan ye?

    ReplyDelete
  5. owh..ok. Sy pn sabahan jugak n hubby kelantanese ;)

    ReplyDelete
  6. hai mummy super cute...follow u back. seriusly, terserlah sungguh kehappyan tu.. :D

    ReplyDelete
  7. Mummy danisha :
    Alalalaaa..terima kasih..;D

    SUE echan :
    Terima kasih..;D

    Anisa Hang Tuah :
    hehe..terima kasih..;D

    Sue-Rya Qistina :
    a'ah happy sangat2. baby i dah 8 bulan.tq follow blog i ye..;D

    CikPuanHalia :
    yeke..bestnyee.hepi sangat kenal u..;D

    ReplyDelete
  8. Mummy Chubby :
    Hai Mummy, terima kasih follow balik ye..;D

    ReplyDelete
  9. hye supercute mami! kite follow dah yer..tengkiu :p

    ReplyDelete
  10. Comelnya Daniel... patutlah Mummy dia rindu tak tertanggung... he he heh terima kasih sudi singgah dapur kak Amie.

    ReplyDelete
  11. bilalah nak jumpa anak beranak nihh

    ReplyDelete
  12. Comelnya Daniel... patutlah Mummy dia rindu tak tertanggung... he he heh terima kasih sudi singgah dapur kak Amie.

    ReplyDelete
  13. dah balik ye?? nampak happy betul Daniel tu dapat peluk cium mummy ketat² :-)

    ReplyDelete
  14. pasni kena doa xperlu outstation g ;)

    ReplyDelete
  15. cute nya buah ati dia... :)

    ReplyDelete
  16. cumil..sory dear..nape ntah x dpt follow..tp xpe..sy ltk dlm bloglist :)

    ReplyDelete
  17. mummy rindu baby no 1,sorry daddy no2 ye...hehehee

    ReplyDelete
  18. bukan mummy je supercute.. baby mummy tu pun supercute jugak... :)

    salam kenal

    ReplyDelete
  19. Salam kenal... dah follow ur blog balik... mmg supercute mummy...hehehe....

    ReplyDelete
  20. so sweet.. both of u sgt2 cute :)

    ReplyDelete
  21. salam. dah follow dah =).. baby awak mmg super cute!

    ReplyDelete
  22. IEEDAZ @ MAMA :
    TQ follow i balik ye..;D

    Amie : hehe. memang rindu teramat sangat! i suka tengok masakan sedap2..hehe

    Maryam : Cepatlah datang, Daniael Mieqael dah nal masuk 9 bulan Maryam tak datang2 pun..;(

    Wina : Hahahaha..Mummy pun tak nak lepaskan dia..hehe

    Wardah : tq..;D

    Lia : A'ah lepasni memang kena doa byk2 taknak gi outstation lagi!

    Sis intan : tq..;D

    Fiza arshad : yeke. takpe..salam kenal juga..;D

    Mak encik : hehehe.Daddy memang jeleslah sebab dia dah jadi no.2..hehe

    Aidanisme : tq..;D

    My inspiration : tq follow i balik ye..;D

    Nyonyacyber : tq..;D

    Liza : tq..;D

    ReplyDelete
  23. Sizuka : tq follow i balik ye..;D

    ReplyDelete
  24. Salam Sherwieyna

    tiutnya daniel..like mummy like daddy dia..hehe

    ReplyDelete
  25. dh follow u , follow balik kay :)

    ReplyDelete
  26. comelnye..mak ngan ayah pon same2 cute,,hee..
    anyway, dah follow cnie :))

    ReplyDelete
  27. Comelnya...:D Sabahan ka? nway, slm kenal...:D

    ReplyDelete
  28. ala .. tomey .. nyer .. wife n husband .. hensem n comel .. anak pon comel ..

    ReplyDelete
  29. cute nye anak akak.. geram aje mcm nak cubit-2.. :D

    ReplyDelete
  30. Hye mummy, kita datang visit awak :)

    first time tengok muka awak kan, macam muka kawan kita. tapi dia org sarawak la.

    Jd, mmg confirm salah org la. HHEHE :)

    ReplyDelete
  31. anak akak mmg comel lah.. =) ikut akak lawa..suka zaza tgk

    ReplyDelete
  32. comelnyer mummy dia :) baru follow.. salam kenal :)

    ReplyDelete
  33. wa, cute baby..jz like mom ^^

    ReplyDelete
  34. mummy, sbg tanda ucapan trima kasih coz jd follower Aku Hnayalah Insan Biasa.. sy buat 1 entry tok promote blog mummy..
    http://nurshaiidahsyaripuddin.blogspot.com/2012/05/follower-ke-100.html

    ReplyDelete
  35. salam kenal. thanks follow blog saya.. follow blog cute ni jugak.. :)

    pssttt... comeynye baby.. geram tengoknye... :D

    ReplyDelete
  36. nampak toll kerinduan kat situ..handsomenya daniel..cumil mcm mama dier=)

    ReplyDelete
  37. adui la..sgt pandai posing2 nie..hee

    ReplyDelete
  38. mummy dan anak sama2 cute :)

    kunjungan balas... baru berkesempatan heheheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page