HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Friday, 8 June 2012

25 Mei 2012 - Majlis Nikah Fazrin & Atylia

  Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua

Petang-petang macam ni tiba-tiba je teringin nak update blog..hehe
Gambar yang Mummy nak share ni time majlis nikah adik ipar.
Syukur Alhamdulillah..2 minggu lepas adik ipar Mummy telah sah bergelar suami isteri.
Semoga mereka sentiasa bahagia hingga ke akhir hayat dan mendapat zuriat secepat mungkin
Sekurang kurangnya lepas ni Daniael Mieqael ada kawan bermain..hehehe


Pengantin lelaki adik kepada suami tercinta, hensem kan..hehehe



Tengoklah hero Mummy ni, nak hensem macam pengantin juga..hehehe

Nasib baiklah Daniael Mieqael tak meragam, jadi goodboy je sepanjang majlis berlangsung
Senang hati Mummy. 












Time ni Daniael Mieqael dah start mengantuk


Masuk je dalam kereta mata Daniael Mieqael dah mula layu-layuan..hehe

Hehe..tak sampai 5 minit jalan, Daniael Mieqael dah tertidur

Selagi ada peluang Mummy nak posing..kekeke

Amboi Daddy pun nak posing, control macho nampak..heee

Nak dekat 2 jam jugalah si mata bulat ni tidurr dalam car seat.
Mummy paling suka tengok Daniael Mieqael tidur, comel je..;D


**************

Semua gambar-gambar yang Mummy post ni ada dalam Facebook Mummy
mungkin ada yang dah tengok kot, kalau nak tengok dalam FB Mummy silakan.. ;D


10 comments:

  1. Nazirah Azeman :
    Siapa comel? Mummy ke..hehe ;P

    ReplyDelete
  2. cute btl anak mummy pakai baju melayu...

    ReplyDelete
  3. wahh . comel . happy family .

    :)

    ReplyDelete
  4. Azreen khamis :
    Hehe. Thank you ;)

    SunnyFunny :
    Thank you ;)

    ReplyDelete
  5. Berry Mummie :
    Terima kasih. u pun cantik..;D

    ReplyDelete
  6. Az Meeda :
    Hai si comel. Terima kasih..;)

    ReplyDelete
  7. mummy dgn baby sama2 comey.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page