HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 11 June 2012

26 Mei 2012 - Perkahwinan Fazrin & Atylia

  Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua

Gambar yang Mummy nak share pula ni time majlis di rumah pengantin perempuan kat klang. Kitaorang pergi tengahari, Memang panas sangat time tu. Daniael Mieqael hampir-hampir meragam jugalah sebab tak tahan panas. Anak Mummy ni jenis kulit sensitif, kalau berpeluh sikit pun terus je ruam. Tapi bila dah duduk tempat sejuk cepat je ruam tu hilang, kesian tau. Tapi syukur Alhamdulillah Daniael Mieqael tetap jadi anak yang baik. Walaupun dah berpeluh-peluh kepanasan tak menangis pun, senang hati Mummy Daddy. Ok ini gambar-gambar yang Mummy sempat rakam bersama family tersayang..;D









Yang ni adik ipar Mummy comel kan..




Gambar ni Daddy curi-curi ambil tau, nampak sangat Mummy kelaparan..hehehe

Sementara Mummy makan, Aunty dari kelantan ni tolong dukung Daniael Mieqael sekejap
Sebab Daddy sibuk ambil gambar pengantin. Kesian time ni Daniael Mieqael dah berpeluh-peluh..


" Daniael Mieqael Sayang Mummy tak? "

" Mestilah Sayang Mummy, Saaayyyyyyannnggg sangat! "



Yang ni saudara husband dari kelantan..
" Amboi Daniael Mieqael tengok siapa tu Sayang? "hehe..




13 comments:

  1. comeynye nengok Daniel Miqael ni..kiut sungguh ler..

    ReplyDelete
  2. meriahnye! bam bam saya pun klau panas berpeluh, habis badan naik ruam..

    ReplyDelete
  3. lelaki melayu terakhir Daniel Miqael nie ;-)

    ReplyDelete
  4. mummy ni always cantek tau! pakai apepun tetap cantek... :)

    ReplyDelete
  5. cantik pelamin. mama daniel pun cantik aje yg baju maroon

    ReplyDelete
  6. orang kata, mak2 ni selalu tak dapat makam dengan aman sebab kena jaga anak..huhu~~

    betul?

    ReplyDelete
  7. Aquagugurl :
    Terima kasih..;D

    Sue-Rya Qistina :
    Oh baby kita samalah, kulit sensitif sangat,kesian kan..

    Wina :
    HAHAHA..lelaki melayu terakhir comel lah

    Syima Mama Kyra :
    HEHE. Terima kasih

    Ieedzaz @ Mama Isha :
    Terima kasih! terima kasih..hehe

    Mamasyaza :
    Terima kasih..;D

    Nazirah Azeman :
    Terima kasih..;D

    ReplyDelete
  8. Yana Libra :
    A'ah betul. Sejak dah jadi mak2 ni memang susah nak makan dengan aman sebab si kecil pun nak makan sekali, lagi2 bila dah semakin aktif ni..hee

    ReplyDelete
  9. sukaaa sgt tgk gambar sherwieyna se family ... dapat bayangkan budak2 kecik pakai baju melayu di tgh2 hari macam beraya..mmg sekejap je la tahannya :)

    ReplyDelete
  10. comel ! btw , eyqa follow sini :) followers ke 400 !

    ReplyDelete
  11. hai mummy ... done follow u back ..
    comelnye ank mummy :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page