HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Friday, 15 June 2012

27 Mei 2012 - Perkahwinan Fazrin & Atylia - Part 2

  Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua










 
 
Yeayyy Satu Malaysia!..hehehe

Aaaaaaaaaa..geramnyaaaaaa! Hahaha..Mummy suka gambar ni comel!




Inilah pengasuh Daniael Mieqael. Kami panggil dia "Tante" sebaya dengan Mummy, comel tak?
Kadang-kadang Mummy jeles tau kat dia ni, sebab anak Mummy lagi rapat dan manja dengan dia :'(


Tapi takpelah bukan senang tau dapat pengasuh yang boleh jaga anak kita macam anak sendiri.
Mummy bersyukur sangat anak Mummy terjaga dengan baik.;D


















Sayang anak Daddy..muahhhh!


" Daddy Daddy boleh tak makan buah anggur ni? "
" Boleh Sayang ambil lah..;D "


" Nak ambil semua boleh takk? "

 
" Sayang tak boleh lah ambil semua, orang lain pun nak makan juga.. "


Alaaahhh nak jugakkk..boleh lah Daddy please..


" Mummy tolonglah Mummy, nak buah anggur!.."


Hehe..bila semua orang taknak layan apa yang dia nak
Mulalah nak menangis..hahahaha





19 comments:

  1. muka nanges tu mcm muka berlakon lebih... nk tarik perhatian yer sayang? he3

    ReplyDelete
  2. HEHE..Memang muka berlakon lah tu. Nangis manja-manja gitu, nak tarik perhatian kita..hee

    ReplyDelete
  3. cute je dia nangis..mcm nangis tipu2..hahaha

    ReplyDelete
  4. geram tengok anak mummy ni lah..hehe..

    pandai berlakon kat pic last tu.. :P



    p/s:umur mummy ni berapa ye? selamba je saya panggil akak sebelum2 ni..hehe

    ReplyDelete
  5. Yana Libra :
    Hehe..kita dah tualah..;(. Eehh bukan2 bak kata siti nurhaliza kita dah semakin matang bukan tua..hee

    ReplyDelete
  6. alala..tomeinye aksi2 miekhael..gerammm aunty tgk! :p

    ReplyDelete
  7. nangis pon cute je budak ni.. hehe

    ReplyDelete
  8. comelnya miekael pakai baju macam ni.. dah macam raya pulak...

    ReplyDelete
  9. untungla dpt pengasuh yg baik..yg syg anak kita...=)

    ReplyDelete
  10. hai mummy hot,hikkkkk...... sweet je korang :D

    ReplyDelete
  11. singgah n follow blog supercutemummy ni..^___^

    ReplyDelete
  12. Cantik gambar2 tu. =)
    Follow me back dear.
    http://atiqawahid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. alolo comelnye miqael buat muka..

    ReplyDelete
  14. hye cute mummy =) sis golek-golek n follow.. your baby super duper cute =)

    ReplyDelete
  15. comelnya la bha dia.. hehehe.. bole d cubit2 ka itu? ekekekekeke.. :D.. btw, mummy d kk area mana ar? :)

    ReplyDelete
  16. comelllll sangattt,,drama king nih that boy,,hehehehe,,;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page