HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Tuesday, 5 June 2012

Exam BITK 2012

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua


Esok Mummy ada exam untuk bayaran insentif tugas kewangan ( BITK ). 
Ini kali pertama Mummy nak ambil, kawan-kawan yang lain dah ambil banyak kali
Tapi masih tak lepas-lepas. Ramai yang cakap exam ni bukan senang tau susah sebenarnya.
Tapi esok Mummy cuba buat yang terbaik, InsyaAllah boleh lulus
kalau tak lulus takpe boleh cuba lagi, betul tak?

" I Love You Mummy "


Daddy dah 2 hari outstation ke Tioman.
Setiap kali Daddy takda kat rumah rasa sunyi pula rumah tu
Nasib baiklah si mata bulat ni ada, taklah Mummy rasa sunyi sangat.
Setiap kali Mummy menatap wajah comel anak kesayangan Mummy ni
Hilang segala masalah yang melanda kepala otak Mummy sejak akhir-akhir ni
Mungkin Mummy terlalu fikirkan pasal exam kot..entahlah Mummy sendiri pun tak pasti..
Apa yang Mummy boleh katakan, Mummy tak sabar nak balik rumah hari ni
Mummy rindu yang teramat sangat dengan si mata bulatttttt ni..hehe


-  Kawan-kawan jangan lupa doakan Mummy ye..TATA! ;'D -



19 comments:

  1. handsome boy!! bile pakai baju melayu lagi comey.. da besar nnti lagi handsome la anak mummy ni

    ReplyDelete
  2. good mummy for the exam! amboi ank bujang mummu ni encemla pakai baju melayu!

    ReplyDelete
  3. good luck...

    InsyaAllah lulus, amin...

    ReplyDelete
  4. rugi tul xapply kali ni punya bitk...ari tu masa bukak register untuk exam, tgh cuti bersalin...abis sume org pergi amik exam sok...tinggal la sy terkontang-kanting sorg diri sok kat ofis...huhu...

    ReplyDelete
  5. gud luck mummy! salam perkenalan...so sweet family...

    ReplyDelete
  6. Salam..
    I datang & follow blog cute..sama cute mama & baby..

    ReplyDelete
  7. good luck & all the best!
    sgt handsome la c comei ni..ehhehe

    ReplyDelete
  8. good luck!! :)

    comel sangat anak mummy tu~~ :)

    ReplyDelete
  9. sy harap ank sy nt comel sgt2 mcm anak mummy... hik3

    ReplyDelete
  10. gud luck utk exam tau..buat elok2...

    ReplyDelete
  11. good luck for exam sis .

    do the best , k ?

    :)

    ReplyDelete
  12. comelnya...good luck k...

    ReplyDelete
  13. Ya ALLAH terharunya. Terima kasih ye kawan-kawan sudi doakan Mummy. Sayang sangat korang..hehe ;D

    ReplyDelete
  14. Ehhh.. Mummy amik exam BITK kat MAEPS gak semlm? dewan mana?

    ReplyDelete
  15. Wina : Terima kasih..;D

    Azeeda :
    U Pun ambil exam tu ke? i kat dewan A. Harap2 kita lulus tahun ni..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page