HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 4 June 2012

Family Day At Pangkor Island Beach Resort - Part 4

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua

Ok ini episod seterusnya dan yang terakhir..ishh-ishhh macam drama lah pula..hehehe
Kali ni Mummy bawa Daniael Mieqael jalan-jalan kat tepi pantai pula. Ini kali pertama anak teruna Mummy
tengok laut sebenarnya, kesian dia nampak takut je mungkin tak biasa kot..


Mummy cuba nak masukkan Daniael Mieqael ke dalam pelampung comel tu
Tapi tengoklah nampak sangat dia takut tengok ombak tu..hehe

Hahaha..time ni Daniael Mieqael memang takut sangat

Aloloo..kesiannya dia muka nampak pucat je..

" Mummy! Mummy tolooongggg!!! Daniael Mieqael takutlah Mummy.."

  HAHAHA..Mummy cepat-cepat dukung, tak pasal-pasal menangis pula..
" Kesayangan Mummy takut yee.."

 
Daddy nak cuba pula masukkan Daniael Mieqael ke dalam pelampung tu manalah tahu berjaya..

HAHAHA..tak berjaya juga. Daniael Mieqael makin kuat peluk Daddy
 tak nak bagi lepas pula tu..haha


Daddy bawa anak kesayangan jalan-jalan tapi Daniael Mieqael tetap nampak takut sangat
Kuat je peluk Daddy dia..hehehe

"Daddy jomlah balik, Daniael Mieqael takutlah Daddy.."

" Mummy jomlah kita balikkk.."

" Jangan takut sayang, Daddy kan ada.."






" Alahhh Mummy ni nak posing pula, kita mengantuklah Mummy.."

Amboi masuk je dalam kolam renang bukan main seronok lagi dia, tersenyum-senyummm..hehe



Terus hilang perasaan takut, tak sabar-sabar nak mandi pula tu..kekeke




Amboi-amboi tadi ajak Mummy Daddy balik, konon kononnya mengantuklah inilah itulah..

Hah bila dah mula seronok sangat tak nak balik pula..hahaha


Daddy tak payah paksa-paksa masuk dalam pelampung ni
Daniael Mieqael memang masuk terussss. Muka dia pun nampak seronok je..hehehe





" Alahhh Mummy ni cepat sangat nak balik, kita nak main lagilah Mummy, tak nak balikkk! "

" Kita pergi tempat lain pula ya Sayang, Daddy dah janji nak bawa kita pergi Singapore pula.."

" Daddy jangan lupa tau..heheheehehe "

Yang ni time nak balik. Daniael Mieqael penat sangat sampai tertidur..


Mummy ketawa besar pun Daniael Mieqael tak bangun-bangun..hahaha

Ini kawan-kawan Mummy..


Satu ofis selalu keliru tengok muka kami macam adik beradik. Padahal lain ibu lain bapak..hahaha



10 comments:

  1. takut bunyi ombak kot.cian dia..mummy kena tgu umur mikael 2thn baru bole bwk ke pantai..hehehe

    ReplyDelete
  2. A'ah..takut bunyi ombaklah tu..hehe

    ReplyDelete
  3. hurm..dia suke air kolam yg tenang n tidak bunyi ombak, mungkin mikael rase seram n takot dgn ombak laut, heee......sweeet gambar2 kowang..suke tgk!

    ReplyDelete
  4. Terima kasih..Iya kot,Daniael Mieqael dah biasa suasana yg tenang,sebab tu dia takut dengar bunyi ombak tu.

    ReplyDelete
  5. Topi mummy yg paling curlasttttt hihihihi

    ReplyDelete
  6. eh iyalah macam kembar gambr last tu! ;D

    ReplyDelete
  7. Nazirah Azeman :
    Topi tu hubby yang belikan. memang curlasssttt kan..hehe

    Asmara :
    HEHE. U pun tengok kitaorang macam sama ke?

    ReplyDelete
  8. Sama la ngan MY son, takut betul juga dengan pantai...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page