HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Tuesday, 19 June 2012

Janganlah Bersedih..

  Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua


♥ Janganlah bersedih bila orang lain tidak MEMAHAMI kamu.
Tapi bersedihlah kerana kamu tidak MEMAHAMI orang lain 
♥ Janganlah bersedih bila orang lain tidak MEMPERCAYAI kamu.
Tapi bersedihlah kerana kamu tidak PERCAYA pada diri sendiri 
♥ Janganlah bersedih bila orang lain tidak memberi KESEMPATAN kepada kamu.
Tapi bersedihlah kerana kamu masih belum membuat PERSIAPAN 
♥ Janganlah bersedih bila orang lain tidak MENGHARGAI kamu.
Tapi bersedihlah kerana kamu tidak MENGHARGAI orang lain

*****************
Kata-kata kat atas ni Mummy copypaste dari facebook kawan Mummy
Macam best je setiap maksud ayat ni, peringatan untuk diri sendiri juga..
Tiba-tiba rasa nak share dengan korang. So jangan lupa renung-renungkan ye..TATA! ;D


Ini gambar semalam. Sampai je ofis terus posing..hehehe..;D


19 comments:

  1. betul tu..suke kata² tu jugak

    mummy sentiasa cantek ;-)

    ReplyDelete
  2. Kakak pun tak mahu sedih dan kalau boleh tak mahu juga buat org lain sedih..

    ReplyDelete
  3. thanks for sharing!
    kata2 pemberi semangat!

    ReplyDelete
  4. mummy chomel yg suka posing ;)

    ReplyDelete
  5. betul jugak ayat tu kan.. kadang2.. kita rasa kita ni macam tak di perdulikan, tak dihargai.. tp sebenarnya.. T___T.renung2kan..

    ReplyDelete
  6. Hope hari ini hari yg ceria buat kamu dear...

    ReplyDelete
  7. wah.. memang super cute la.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. Wina :
    Tengs..u pun sentiasa nampak comel..;D

    Kakzakie :
    A'ah betul tu kak..hee

    Sue-Rya Qistina :
    Hehe..Untuk kebaikan bersama..;D

    Lia ;
    Hehe..Hobi Mummy setiap hari suka syiok sendiri..hee

    Lovely :
    Hah..kena renung-renungkan tu..hee

    Emme :
    Terima kasih emme! Mummy memang hepi sangat hari ni..;D

    ReplyDelete
  9. Jangan bersedih jika dirimu
    selalu JATUH.
    Tapi berdukalah kerana kamu
    tidak mahu BANGKIT kembali...=))

    sy sambung..ahaha

    ReplyDelete
  10. tomey nyer mummy nih!!!
    thanks for sharing kata-kata tu yer...

    ReplyDelete
  11. Syafiqah Azmi :
    HAHAHAHA..comel je adik ni tau pandai pula nak sambung2..hehe

    Ieedaz@mama isha :
    Terima kasih. Share utk kebaikan bersama..;D

    Cikgu Azrine :
    Thank you..u pun sgt comel tau ;D

    Berry Mummie :
    Thank you..u pun comel!

    ReplyDelete
  12. mummy! i tot u anak dara lg.. u sangat cute! baby pon kiut! hehe.. dah follow awak :)

    ReplyDelete
  13. chillex! haha ttbe :) hai hai smua orang puji awak comel. nk puji gak lah. awak comel ! :)

    ReplyDelete
  14. setuju dgn ayat tu mummy...nak mintak share boleh.. :)

    ReplyDelete
  15. Norhafizah :
    Boleh Sayang. Asalkan tujuan yg baik..;D

    ReplyDelete
  16. kite datang sini and follow SuperCuteMummy~~~! (^________^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page