HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 2 July 2012

Yeayyy Spain menang 4 - 0 Booo Italy!

  Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua

Pagi ni mesti ramai yang tak cukup tidur, Iyelah semalam kan perlawanan bola Spain lawan Italy
mesti ramai sangat yang mengantuk kan. Korang sokong apa Spain ke Italy?
Siapa yang sokong Italy tu mesti kecewa sangat kan..hehehe.
Hari ini Mummy dengan Daniael Mieqael happy sangat sebab Spain menang semalam 4-0.
So minta maaflah kepada penyokong-penyokong Italy tu..hehehehe.
Pagi tadi semasa nak pergi kerja Daddy kena teruk dengan Mummy,
sebab semalam bukan main berlagak lagi konon-kononnya Italy akan menang,
Last-last siapa yang putih mata kesian Daddy kan dah kena booo dengan Mummy
Boooo Italy!!!..kehkehkeh! ;P

Daniael Mieqael tengah demam bola time ni. Muka pun nampak serius je.
Habis satu rumah dia baling bola tu ke sana sini..hee ;D

" Ha!.. betul ke Mummy Spain menang semalam? "
" Daddy kalah ke Mummy? "

" Yeayyyy! Daddy kalah lagi. Daniael Mieqael nak hadiah! nak hadiah..hehehe "

( Daddy dah janji semalam kalau kami menang Daniael Mieqael akan dapat hadiah
Tapi kalau Daddy yang menang kami akan belanja kat Nando's..hehehe )







27 comments:

  1. yayyy..spain menang...baby comel !

    ReplyDelete
  2. ya ampun kawaii bangat baby kamo *tetiba kuar loghat indon plak* ngeee....game smlm x tgk pun..neru jer ngeee

    ReplyDelete
  3. wah untunglah Mieqael dpt hadiah nanti ngeeeee

    ReplyDelete
  4. owh saya x minat bola..hahahaha..apepun, miqael menten shomel!

    ReplyDelete
  5. mieqael takut ngan orang,,,tak macho lah..tapi auntie geram ngan mata kamu tu..auntie amik kamu tak nak yer,,,

    ReplyDelete
  6. Mama Aleen :
    terima kasih..;D

    Norhafizah :
    Hai si comel..tq. fizah pun sokong spain ker?

    Wina :
    Tak sabar nak tengok hadiah tu..hehe

    Sue-Rya Qistina :
    Dulu i pun tak minat bola. sejak jumpa husband ni dah macam gilak bola pula..hehehe

    ReplyDelete
  7. Salmi Khairil :
    HEHE. Daniael Mieqael tak biasa dengan orang..manja sangat! Kesian salmi tak sempat nak dukung dia.

    ReplyDelete
  8. Habislah Daddy kena boo dgn mummy dan Daniel ye... lepas ni tunjuk auntie apa Daniel dapat hadiah dari daddy ye:)

    ReplyDelete
  9. wah...siap janji2 tentang bola ni..mmg satu family kaki bole yer.:)

    ReplyDelete
  10. yee k..daddy daniel same geng dgn papa aryan..semalam p cari shirt itali kt butik adidas..habis lak..nsib abis, klu x buat ponat joo...kuikuikuik..

    ReplyDelete
  11. done follow supercutemummy... comelnyer baby.... =)

    ReplyDelete
  12. whoaaa cutenya ! like mummy dia. :)

    ReplyDelete
  13. yeah..spain menang.....
    done followback :)

    ReplyDelete
  14. tatau nak sokong mana..sbb tak tengok pun huhu..

    ReplyDelete
  15. menang sperti yg dijangka.. mkn spagetti basi la penyokong itali :P

    p/s: belum bc lagi buku yg bru beli tu. bru nk baca mlm ni. Hanya rajin baca true story je. ;) heee

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. sis!!done follow!!baby comel sesangattttt :) geram tgokkk heee :)

    ReplyDelete
  18. wahhh..hahaha..SPAIN jugak yer..hehe..bravo..bravo..fernando toress terbaekk..

    ReplyDelete
  19. done folo u yg ke-480..jom folo blog i yg ni jugak http://www.tieffa19.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. yeahhhh...spain menang..power tok 4 gol tuu..ehehhee....

    ehemm2...mgorat baby cute tu..besar cnfrm hensem tu..ahahhha

    ReplyDelete
  21. KakZakie : InsyaALLAH kak. Kalau dah dapat hadiah tu saya akan post terus dalam blog..hee

    Ieedaz :
    Memang kaki bola sudah nih..hehehe

    Tengku Fauziana :
    HAHAHAAH..nasib baik takde stok baju italy tu ye..kalau tak sia2 je..hehehe

    Pilot :
    Tq..;D

    Liana norazmi :
    tq..;D

    Yumida :
    TQ..;D

    mama Aryan :
    Tak suka tengok bola ke? takpe2..hee

    Naniey :
    hahaha. padan muka penyokong italy.
    Bagus2 teruskan pembacaan tu..;D

    Mizs :
    tq..;D

    Adylia :
    Jom kita sama2 booo italy BOOOO!..HEHE

    cHENTA :
    yeayy memang terbaik!

    Kita dah follow balik!

    Nyue :
    Boleh je kalau nak mgorat tapi kena tunggu besarlah..hehehe

    ReplyDelete
  22. heeeee. comeynya diaaaaa. kiss pipi sikit boleyyy? btw, done follow ur blog sis =)

    ReplyDelete
  23. Your son is cute macam mummy dia jugak ehehee

    ReplyDelete
  24. alamak ur son nie mummy oii cute sangatlah..tgk lah mommy diapun cun=)rambuat kasi pacak..nurul euronie tak tahu apapun.bukan minatpun bola.hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page