HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Friday, 20 July 2012

Daniael Mieqael Genap 11 Bulan

Assalamualaikum dan salam jumaat semua

Alhamdulillah hari ini Daniael Mieqael genap 11 bulan. Tinggal 1 bulan je lagi anak kesayangan Mummy genap setahun. Tak sabar rasanya nak tunggu saat itu. Yang bestnya bulan depan Daniael Mieqael akan sambut ulangtahunnya yang pertama time hari raya nanti, InsyaAllah kami akan sambut kat Sabah. 
Wah mesti ramai yang balik awal hari ini sebab tak sabar-sabar nak sembahyang terawih, lepastu malam ni pula dah mula bersahur. Alangkah bahagianya kalau time ni Mummy kat Sabah, boleh cium peluk tangan ibu bapa dan adik beradik Mummy untuk mohon ampun dan maaf. Tiba-tiba Mummy rasa sebak pula sebab jauh dari mereka semua. Ya Allah rindunya kat mereka semua, kenapa Mummy rasa nak menangis pula ni, adakah sebab pembawaan baby dalam perut ni tiba-tiba je jadi sensitif sangat ni ;(
Budaya kat sini sangat berbeza, perasaan sayang antara satu sama lain tak sama macam kat Sabah. Kat sini masing-masing buat hal sendiri, susah Mummy nak cakap tapi itulah yang Mummy rasa. Alhamdulillah Husband sentiasa ada disisi, taklah rasa pelik sangat dengan keadaan macam tu, bolehlah terima sikit-sikit.
 
Ramadhan tahun ini adalah ramadhan pertama Mummy sebagai isteri. Tahun lepas Mummy sambut Ramadhan tanpa suami tercinta disisi sebab terpaksa balik Sabah untuk menanti saat-saat kelahiran si mata bulat Mummy. Alhamdulillah tahun ini kami sambut ramadhan bersama. Bukan berdua je tapi dengan si mata bulat dan insyaAllah tahun depan berempat pula..hehehe. Oklah jom kita layan gambar-gambar si mata bulat Mummy ni yang semakin hari semakin matang dan faham keadaan sekeliling. Mudah-mudahan anak Mummy terus membesar sebagai juara yang paling comel..hehehe











Mummy sekali lagi ingin mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan dan selamat berpuasa semua. Malam ni jangan lupa sahur ye dan puasa betul-betul tau..heeee  TATA! ;D



12 comments:

  1. happy 11 bulan si mata bulat ehehehee

    selamat berpuasa to u too, mummy..sayanggg wina x leh nak sahur sebab 'cuti' lagi...insyallah ahad nanti leh puasa dh ;-)

    ReplyDelete
  2. Thank you wina!

    Alah tengah zon merahlah nih, takpe2 masa sahur nanti boleh makan dengan husband sekali..hehe Mesti wina masak special untuk sahur ni kan, bestnya!

    ReplyDelete
  3. Selamat berpuasa mummy,daddy,si mata boolat n si tecik dlm tummy tu.. :-)

    ReplyDelete
  4. eeee, comelnya si mata bulat nih!! ho3.. slamat berpuasa mummy dan kuarga.. ^^

    ReplyDelete
  5. Selamat berpuase utk mummy n famili

    ReplyDelete
  6. selamat berpuase untuk keluarga mummy :)

    ReplyDelete
  7. selmt berpuasa mummy.semoga mummy n bby sentiasa sihat

    ReplyDelete
  8. oooo..si comel mata bulat ni baru nak masuk 11 bulan ye..manja puas2 ngan mummy n daddy tau pasni dah jadik abg dah..hehehehe..apepon, slamat berpuasa utk cute mummy n family ye..jgn sedih2 sgt..nnti raya dpt balik jumpe family kan..=)

    ReplyDelete
  9. selamat menjalani ibadah puasa :)

    Hepy besday yg ke 11 bulan untuk si mata bulat.. hehhe...

    ReplyDelete
  10. selamat berpose mummy dan keluarga :)

    ReplyDelete
  11. aquagugurl :
    Terima kasih. selamat berpuasa juga..;D

    Emma :
    Terima kasih. selamat berpuasa juga..;D

    Nazirah :
    selamat berpuasa juga..;D

    Lukman :
    Terima kasih ;D

    Princess :
    Terima kasih. selamat berpuasa juga..;D

    Adylia :
    Belum..InsyaALLAH tak lama lagi jalanlah kot..heee

    Lily :
    ahah baru masuk 11 bulan. InsyaAllah kasih sayang untuk anak2 sama rata. selamat berpuasa juga..;D

    Ros :
    selamat berpuasa juga..;D

    Angahmia :
    selamat berpuasa juga my fren!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page