HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 16 July 2012

Si Mata Bulat Suka Menyanyi


  Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua

Dah lama  tak cerita pasal perkembangan si mata bulat ni kan, mesti korang dah rindu betul tak?
( eh.. macamlah ada yang kisah..kuikuikuikui ;D ) Tak kisahlah, ada yang nak kisah ke tak nak kisah ke suka hati koranglah. Inikan blog Mummy jadi suka hati Mummylah nak cerita apa pun betul tak kawan-kawan ;p
Oklah setakat ini Alhamdulillah, buah hati Mummy tetap sihat seperti biasa. Cuma ada perubahan sikit-sikitlah, Mummy dan Husband pun baru perasan. Perubahan yang Mummy maksudkan tu sangat-sangat luar biasa. Daniael Mieqael sekarang suka sangat menyanyi tau, kali pertama Mummy dengar pun memang terkejut. Macam tak percaya je apa yang Mummy dengar tapi bila Mummy dengar betul-betul memang sah Daniael Mieqael tengah menyanyi! berbeza sangat time dia potpetpotpet sendiri. Mummy terus panggil Husband dan suruh dengar sendiri, husband pun terkejut sama, kami saling berpandangan dan akhirnya ketawa bersama sebab geli hati tengok si mata bulat ni tiba-tiba je menyanyi..HAHAHA!. Nampak gayanya Daniael Mieqael sama je dengan aunty-aunty dia kat Sabah suka menyanyi, orang Sabah kan suka menyanyi termasuk Mummy dialah kot..huhhuhu. Biasalah Daniael Mieqael kacukan Sabah bah itu..hehehe

Haa tengoklah aksi si mata bulat ni menyanyi dengan penuh perasaan gitu..hehehe

Amboi kesayangan Mummy nak jadi artis ke menyanyi sakan nampak..;D
 







Perkembangan seterusnya suka sangat buli Daddy dia kaw-kaw!..hehe


21 comments:

  1. hensem boy... hee.. nanti rakam miqael nyanyi.. :)

    ReplyDelete
  2. alolo muka sweet je menyanyi..

    syerwiena due 2nd bb ni bila?

    ReplyDelete
  3. he3 kaki nyanyi & kaki buli yer ;)

    ReplyDelete
  4. ajar Syakil nyanyi leh? heheheee

    ReplyDelete
  5. Alahai...geram tgk si mata bulat nih. Nyayi lagu apa tu ☺☺☺

    mommycute...i dah selamat bersalin anak ketiga pon. Itu pengalaman i mengandung tanpa sedar. Qhalif tu lah baby unexpected...hehehe...

    ReplyDelete
  6. Mama Aleen :
    Terima kasih mama!

    Naniey :
    InsyaALLAH. Mummy akan share video tu dalam blog..;D

    Tengku :
    Due 2nd Baby ni insyaAllah bulan april tahun depan

    Lia :
    hehehe..memang kaki buli pun. Mummy pun tak sangka dia suka nyanyi mcm Mummy..hee

    Wina :
    Alah wina nanti syakil tak faham pula apa si mata bulat tu nyanyi. Sebab Mummy Daddy dia pun tak faham..hahaa

    Asfaliza :
    Entahlah Mummy pun tak faham lagu apa. Tapi kalau dengar betul2 comel je..;D

    Putries :
    Terima kasih!

    ReplyDelete
  7. tak jemu aunty eMMe tgk si mata bulat ni... jgn panjat katil tu dah la nak...

    ReplyDelete
  8. grrrr... geramnya tgk budak comel nih!! hoho

    ReplyDelete
  9. dah makin besaq
    makin bertambah kakkoiiii la

    p/s:: suka tgk curtain tue lawaaaaa

    ReplyDelete
  10. mmg mewarisi bakat auntie belah sana la tu kan. hehe.. mmg bulat betul mata dia. kalau jumpa ni geram rasa nak gomol2 je. hehe..

    ReplyDelete
  11. mikhael ni comel sgt..dah besar nanti mesti ensem! :)

    ReplyDelete
  12. nanti rakam la mummy si hensem tu nyanyi...shomell nye...

    ReplyDelete
  13. comeinye die..nyanyi lagu ape tu agaknye yek..hihihi

    ReplyDelete
  14. hehhe.. comelnye dia.. mesti sedap je suara dia kan :)

    ReplyDelete
  15. geram tgk mata bOlaat ni..kecik2 dah pandai myanyi ek..besar ckit nnt dah pandai menari plak :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page