HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Thursday, 2 August 2012

Rezeki Ramadhan



Assalamualaikum dan Salam 13 Ramadhan Semua


Alhamdulillah semalam kat ofis Mummy semua pun kecoh pasal bubur lambuk.
Semua happy je sebab dapat bubur lambuk free
Dahlah dalam bekas besar, dapat banyak pula tu..hehehe
Alhamdulillah rezeki bulan ramadhan. 
Terima kasih kepada Dato Zohari b Akob,
 Semoga Dato sekeluarga terus dimurahkan rezeki.



Mummy sebenarnya tak reti sangat makan bubur lambuk ni
Sebab kat sabah tak pernah ada bubur macam ni
Tapi bila Mummy dah duduk dengan keluarga husband, Mummy dah mula belajar makan
Sebab time bulan puasa je bubur lambuk pasti ada, sebab kat surau selalu bagi free.
Mula-mula nak makan tu Mummy tak biasa tapi bila dah selalu makan, 
Mummy terus jadi suka pula..hahahaaha



Yang bestnya semalam bukan dapat bubur lambuk je tau
Tapi dapat macam-macam. Dapat beras, kurma dan kain batik..Alhamdulillah rezeki.
Nasib baik tak ambil cuti semalam, kalau tak memang rugi habis..hehehehe



20 comments:

  1. alhamdulillah..murah rezeki. mcm2 dpt tu.seronoknya! :)

    ReplyDelete
  2. kain batik tu warnanyer lawaaaaa... bley guna masa bersalin nnt ;)

    ReplyDelete
  3. kain batik utk berpantang tuh.hehehehehehhehehe

    ReplyDelete
  4. bubur lambuk.. nak..nak.
    rezeki ramadhan kan.. macam2 pun dapat :)

    ReplyDelete
  5. company wina pun bagi bubur lambuk semalam tapi kat astro bukit jalil sanalah, wina kat serdang..malas nak singgah

    bolehlah guna kain batik tu utk pantang nanti hikhikhikk

    ReplyDelete
  6. semoga terus dimurahkan rezeki..rezeki baby tu cutemymmy

    ReplyDelete
  7. Kain batik tu yg best wina. Kakak suka kain batik..

    Beras pun dibagi? bayar fidyah ke org yg memberi?

    ReplyDelete
  8. waw...seronoknyerrrrrrrrr.... bubur lambuk sangat sedap lah win..terliurr sudaaahhhh

    ReplyDelete
  9. seronaknya murah rezeki besh...

    ReplyDelete
  10. best!suke bubur lambuk..time raya je byk jual kan

    ReplyDelete
  11. bestnya..sue dpt kurma n mug PM bagi. huhu..

    ReplyDelete
  12. byk nye dapat ole2...hehehe...best2!!

    ReplyDelete
  13. nak tanya, akak keje kat jabatan veterinar ke? :)

    ReplyDelete
  14. wahh rezeki ramadahan sungguhlah=)nurul mmg suka bubur lambuk

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah...kain batik tuh.. :)

    ReplyDelete
  16. Murah rezeki..alhamdulillah~ :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page