HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 13 August 2012

Sekadar Renungan Bersama 3

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua

Dalam beberapa hari lepas Mummy terlalu sibuk sangat. Mummy sendiri tak faham apa yang Mummy sibukkan sangat sampai terlupa nak update blog kesayangan Mummy ni..hehehehe

 Pagi-pagi lagi dalam kereta sempat posing gitu..heheheheehe


Pagi tadi Mummy pergi checkup macam biasa di hospital Putrajaya. 
Alhamdulillah baby dah genap 9 minggu. Jam 2 petang tadi baru masuk kerja, 
kalau ikutkan hati malas sebenarnya nak masuk kerja, tidur lagi bagus..heheheehe. 
Nasib baiklah hari ini tak banyak kerja bolehlah update blog ni sekejap
dan terjah blog kawan-kawan yang lain ;')


Hari ini Mummy sekadar nak share satu perkara yang Mummy rasa penting untuk kita semua.
Mummy pun sebenarnya baru tau perkara ni. Mummy percaya ibu-ibu diluar sana pasti inginkan anak yang baik dan terbaik kan. Jadi jangan lupa renung-renungkan perkara ni ye..Tata semua!




17 comments:

  1. owh..sempat lagi posing ye.. bagus info tu, untuk ibu2 mengandung yang lain juge :)

    ReplyDelete
  2. x ley la jumpa... akak p hospital khamis ni hu3

    ReplyDelete
  3. Ros reeza :
    Hehe..selagi sempat selagi tu nak posing..;D

    Mummy Danisha :
    Terima kasih Mummy!

    Lia :
    Alah memang kita takde jodohlah..;(
    lepasni Mummy dah kena checkup kat klinik presint 3 pula. apapun Mummy doakan lia selamat bersalin n dapat baby comel!

    ReplyDelete
  4. Nice sharing mummy! Rindu sgt nk pregnant lagi huhuu:-)

    ReplyDelete
  5. Haa kna praktikkan ni.. Tq sharing :) hihihi

    ReplyDelete
  6. ada benarnya jugak tu mummy :) sebab anak2 dengar dlm perut tu merupakan pelajaran pertama yg di terap :)

    ReplyDelete
  7. terima kasih mummy wina atas perkongsian info ni...

    mak encik pun baru tahu...kuikuikui... insyaAllah kita "cedok" mana2 ilmu yang bermanfaat :)

    ReplyDelete
  8. Ieedaz@mama isha :
    hehehe.kalau awak pregnant sekali lagi memang terasa dunia ni indah sangat.Tak nak tambah lagi ke..hehe

    Ros :
    Memang kena praktikLAH betul2 ni,tak boleh main-main..hehe

    Bitt :
    Aah betul tu.Saya akan cuba praktikkan..insyaAllah

    Mak Encik :
    Hehe..samalah kita.saya pun baru tau info ni, happy sangat dapat kongsi dengan korang semua..

    ReplyDelete
  9. baru thu...
    thanks sharing MC :)

    No wonder lame tak nmpk.. busy rupenye :)

    Salam 25 Ramadhan..

    ReplyDelete
  10. ooo, dah mengandung ye kak??

    congrats! :)

    ReplyDelete
  11. comel jer wajah ibu ngandung ni.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page