HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 15 August 2012

Tak Sabar Nak Balik Kampung!



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua

Adoiiii lambatnya masa berlalu...
 Masuk kerja pun tiada guna, bukannya ada kerja pun, kenapalah bos tak bagi cuti je ;(
Baru hari rabu tapi mood Mummy dah tak sabar nak tunggu hari jumaat ni
Adoii dalam kepala otak Mummy sekarang ni nak balik kampunggggggg jeeeeee!

Jeles tau tengok kawan-kawan lain dah start cuti raya
ada yang dah nak balik kampung hari ini dan esok padahal kampung dekat je..
Alangkah bestnya kalau Mummy boleh bercuti awal, taklah Mummy meroyan macam ni..hehehe
Tapi yang sioknya kali ni Mummy cuti sakan..( tiba-tiba eksyen pula..hehehe )
Mummy ambil cuti raya dekat 2 minggu.. huhuhhu
Lantaklah dengan kerja tu Mummy malas nak fikir
Janji Mummy happy dengan family..hahahaha
kepada kawan-kawan yang dah nak balik ke kampung tu,
berhati-hatilah dijalan raya dan ingatlah orang-orang yang tersayang..

 " SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN "


Oppsssssss! Sebelum tu jom kita layan si mata bulat ni
Sejak nak jadi abang ni rajin benar cuci botol sendiri..hehehehe












23 comments:

  1. wahhh lama tu cuti 2 mgu..jeles2!hehe

    ReplyDelete
  2. amboi rajin nye dier..taklame lagi nak jadi abg yer..harusla rajin tolong mummy dier! :)

    selamat hari raya juga buat mummy satu family..:)

    ReplyDelete
  3. Sy pun cuti 2 minggu.. Tak sabar dah ni nk cuti....

    ReplyDelete
  4. wah2..cutenye...
    xsbr nk balik kg?? same here!!!!

    Salam 26 Ramadhan MC :)

    ReplyDelete
  5. lamanya cuti, 2 minggu tu :)

    Selamat hari raya jugak buat mummy yer :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya

    wahhhh lame nyer cuti

    ReplyDelete
  7. comel jek tgk dia duduk dalam sinki tu..ngam² jek hihihiii

    wina raya kat rumah sendiri tahun nie..family hubby berkumpul sekali

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya mummy!!hv a safe journey naik flight nti..

    ReplyDelete
  9. Saya balik sabah malam ni..yeayyy.

    Btw, selamat hari raya mummy!!

    ReplyDelete
  10. Rajin dia tolong mummy yer..

    Selamat Hari Raya.. Hati2 di jalanraya yer..balik kg nanti.. :)

    ReplyDelete
  11. WAHHH seronoknya main kat sinki2..khyusuk plak2..mummy selamat hari raya yew

    ReplyDelete
  12. Wah lama nya cuti. Mesti cuti banyak lagi kan. Balik mana mummy?

    Rajinnya abang. Tolong cuci botol ker atau nak main air...hehehe...

    Selamat hari raya untuk mummycute & family.

    ReplyDelete
  13. he3 comey jer dia duduk dlm sinki tu...

    hati2 dlm penerbangan ;)

    ReplyDelete
  14. wow lamanya cutiiiii, best tu, skali skala bercuti panjang, apa salahnya.
    salam aidilfitri dari akak sekeluarga

    ReplyDelete
  15. Lamenye tuuu win cuti....bestt.... balik klate x? Kata Papa nk wat kenduri?... Hehee Abg Miqael tu rajin nak men airr...kann..
    Kiteorg mlm ni nak balik klate ddahhh.....

    ReplyDelete
  16. Nadia nIKZ :
    Alah kami tak balik kelantan. InsyaAllah time raya haji kot baru balik kelantan tapi itupun tak pasti lagi.

    itulah pasal,kita sibuk nak cuci botol susu,dia pun nak join jugak..hahahah

    malam ni korang balik. hati2 bawa kereta tu tau. selamat hari raya!
    kirim salam kat semua..;D

    ReplyDelete
  17. tulah kan..dh takde mood dah sbnrnya nak keja minggu ni..rasa nak cuti awal jek tp cuti tahun tinggal sket plak..huhuhuhu

    ReplyDelete
  18. Sonoknye cuti lama... Bdk2 mmg suka main air kan :) hihihi

    ReplyDelete
  19. eh!.muat muat jer duk dalam sinki tu haaa..

    sabar akak..lepas raya t kami lak yang jeles akak cuti panjang..ra,ai dah bertolak balik malam nie..esok lagi ramai :)

    ReplyDelete
  20. mestila mummy tak sabo sbb sethn sekali blk kg..kan..kan..sesekali cuti sakan =)

    ReplyDelete
  21. cute. rajinnya!..btw mummy salam lebaran buat sekeluarga..:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page