HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 8 August 2012

Wordless Wednesday - 2



Alhamdulillah usia kandungan Mummy genap 2 bulan


18 comments:

  1. syukur alhamdulillah..cepat betul mase berlalu kan. hehehe. kiranya nnt due bln 3 la kan? same birth month my bam bam. :D

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH :)
    kejap je kan.. xlama lagi dpt adik da daniel..

    Slm 19 Ramadhan Mummy Cute :)

    ReplyDelete
  3. Tak sabar nak tgk adik danial...hahahaha...hover i tau ☺☺

    Take care mummy.

    ReplyDelete
  4. canggih betul laaa.. boleh kira detail tu..

    ReplyDelete
  5. wahhhh canggih betol calculator ni...

    take care byk2 tau ;)

    ReplyDelete
  6. Pejam-celik-pejam-celik tahu-tahu Daniel dah dapat adik. Tahun depan beraya 4 org dah...

    ReplyDelete
  7. next year super cute mummy dah beraya 4 org>.

    ReplyDelete
  8. moga mgu2 akan datang baby sihat je dgn mummy nya ye

    ReplyDelete
  9. kjp je dah 2mths.. 6 mths to go..chayook mummy!!

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. Tak sabar menghitung hari :)

    ReplyDelete
  11. mesti nanti adik comel mcm abg dia jugak kan...

    ReplyDelete
  12. Awk, email kt saya nama penuh, alamat pejabat dan no hp kt suria1907@yahoo.com. saya nak hantar kad raya :D

    ReplyDelete
  13. SueRya qistina :
    Betul ke awak nak bagi kad raya ni?bestnyaaaaaaaaaaa! terima kasih tau..;D

    i dah email alamat i..;D

    ReplyDelete
  14. 2 bulan masih baru..take care tau mummy=)mesti cumil baby nnt

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page