HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 12 September 2012

Aidilfitri 2012 - Raya ke - 5

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua

Alamak cerita raya Mummy tak habis lagilah..
Sori ye lambat sikit keluarkan entry pasal raya ni  (ish!..ish ada yang nak kisah ke..kuikuikui ;p)
Takpelah ada yang nak kisah ke tak nak kisah ke biarlah
Tapi Mummy percaya masih ramai yang nak kisah kan..kan..hehehe
Oklah Mummy tak nak cakap banyak, jom kita tengok apa yang ada
Sebelum ni Mummy dah cerita pasal Raya Pertama dan Raya Kedua kan
 So hari ini Mummy nak cerita pasal raya kelima pula..
Mesti korang pelik kan kenapa Mummy terus cerita pasal raya kelima
Kalau kawan-kawan nak tau raya ketiga dan keempat Mummy sekeluarga tiada aktiviti
Semuanya sibuk buat hal sendiri, Mummy pula duduk dalam rumah je layan tetamu yang datang beraya.
Raya kelima ni macam biasa kami akan pergi beraya ke rumah kazen Mummy
Lagipun kazen Mummy tengah buat open house dan kami diwajibkan datang
Alhamdulillah murah rezeki Daniael Mieqael dapat duit raya lagi..hehehehe

Bahagianya bila sentiasa bersama macam nih..

Opss! perut Mummy dah nampaklah..heee ;D

Mummy senang hati sangat sekarang ni
Daniael Mieqael dah mula menapak sikit-sikit
Tak lama lagi jalanlah kot..;D

Tengokkk..kan Mummy dah cakap
Si mata bulat ni suka sangat makan kuih raya
Kalau kita tak bagi mulalah buat kecoh..

Amboi bila dah dapat apa dia nak, mulalah nak buat muka comel-comel!

Makan kuih raya sampai pipi dah jadi bambam..haha

Adik beradik Mummy yang sentiasa comel gitu..

Ada tak macam iras-iras Mummy ada tak?
ker adik-adik Mummy ni lagi cun dan malatopppp..hahahaha

Hah inilah kazen Mummy yang buat open house tu..
Nampak tak apa yang Daniael Mieqael gigit tu
Semestinya duit raya!..hehehe


Waduh-waduh sempat pula adik Mummy snap gambar ni
Kantoilah pula tengah kutuk orang..hahahaha




17 comments:

  1. semua lawa2 ur sibs..chomel mcm mummy daniel!!

    ReplyDelete
  2. org-org sabah ni mmg cantik2 bah..hehe

    ReplyDelete
  3. Suka tgk org sabah... Lawo2 bah...

    ReplyDelete
  4. comeinyer daneil tu, mummy dia pon comei gak.. cuba click nih http://www.mamamyja.com/2012/09/warna-warni-di-aidilfitri-2012.html warna warni sangat ker???

    ReplyDelete
  5. adik2 mummy semua comey2 mcm mummy kan..cantek semua pic..

    ReplyDelete
  6. MummyDaniasha:
    Terima kasih..;D

    Anum shukri:
    Hehehe..Mummy dia lagi geram tau..

    Chekgu azrine:
    Terima kasih..

    Saya disini:
    Tq..;D

    Mooniqueen:
    Terima kasih..;D

    aquagugurl:
    Terima kasih bah..hee

    Lia:
    Terima kasih:D

    Ros:
    Terima kasih:D

    Mamamyja:
    Terima kasih.i dah tengok blog tu memang comel!

    Ieedaz :
    Terima kasih..;D

    ReplyDelete
  7. sooo pink i lioke=)mummy ngan adik beradik semuanya cumil2 belaka..paling cumil mummylah=)hehe..lawa sungguh baju raya2 banyak sulam n beads=)

    ReplyDelete
  8. Adik Wina yg pakai tudung merah tu ada iras tapi yg pink lain sikit...

    Beraya ni yg untung sekali Daniellah kan.. banyak dapat duit raya.

    ReplyDelete
  9. Wan Nurul Hezrina:
    Terima kasih! Mummy dah kembang sakan ni..hehehe

    Kakzakie:
    oh yeke kak..Tapi kalau akak nak tau kitaorang adik beradik muka semua tak sama tau,lain2..hehe

    sudah pasti Daniael Mieqael yg paling seronok sebab banyak dpt duit raya..;D

    ReplyDelete
  10. Mummy n adikbradik semua meletops! :-)

    ReplyDelete
  11. nice pink..
    memang si bulat yg comel...hehehe geram..

    ReplyDelete
  12. meriahnya beraya :)jmput follow kmbali :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page