HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Thursday, 20 September 2012

Daniael Mieqael 1 tahun 1 bulan

 Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia Semua

Alhamdulillah hari ini Daniael Mieqael genap 1 tahun 1 bulan.
Rasa macam sekejap je si abang ni dah besar
Lepasni bolehlah tolong Mummy jaga adik pula..hehehe


Macho tak si abang ni macho takk..hehehe ;p


Pantang nampak permainan terus je nak main, memang tak duduk diamlah!
Yang ni belum jalan lagi, esok-esok kalau dah jalan habislah Mummy Daddy nak kejar..huhhuhu

Adoiii..Bila dah jumpa permainan macam ni tak nak balik pula..
Terpaksalah Mummy Daddy tunggu dia bermain sampai penat
Sebab kalau dah penat bermain, pandailah dia datang kat kita minta dukung pula ;')

Si Abang yang semakin bijak dan aktif!


Syukur Alhamdulillah Daniael Mieqael terus membesar bagaikan juara!
Sayang Daniael Mieqael..muahhh!



32 comments:

  1. Mestilah macho mummy >_<. Wah...rambut abang pacak lah, bley gang ngan qhalif.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih!

      Qhalif pun rambut terpacak ke, memang boleh genglah lepasni..hehehe

      Delete
  2. wah! budak encem yang semakin encem ni dah besar...tak lama lagi budak encem ni nk dpt adik, so mmg kena macho.he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA..nak dapat adik pun nak macho2 ek, comel je awak ni kan..hahaha

      Delete
  3. encemnya dia..dh setahun lbh erk..nti dpt adik awalla ye..xpe..sng nk jaga..

    ReplyDelete
  4. Satu tahun satu bulan sesuailah dgn cara dia bermain dan peringkat tumbesarannya. Tak lama lagi kuat boleh jalan laju..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakzakie,esok kalau si mata bulat ni dah boleh jalan lagi ganas kot..hahaha

      Delete
  5. tak lame lagi jadi abang kan..harusla rajin yer cayunk..!

    ReplyDelete
  6. ensemlah... chop buat menantu ni.. hihi

    ReplyDelete
  7. alahhhhhhhhh comel !

    salam kenal dik ;))

    ReplyDelete
  8. hi follow sini..cute anak..keja d mana ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih follow kita ye.
      kita kerja kat putrajaya, kenapa pernah nampak ke?

      Delete
  9. Salam dear.. Wah nice blog! Kalau sudi mehla join Segmen saya yang simple ni.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih! nanti saya tengok segmen apa yang awak buat tu ye
      kalau ok saya join.. mcm best je..

      Delete
  10. Salam singgah dan follow..... cutenya si baby...anak sya bulan 10 ni genap 1 tahun...kalau sudi datang bah sini http://shumie-dz.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah n follow blog kita ye. nanti saya datang terjah blog awak pula..hehehe

      Delete
  11. hehehe...pasni boleh kawan dengan adik...buli mummy :p

    ReplyDelete
  12. Amboi nak main buli2 pula, berani ke si mata bulat tu buli Mummy..hehe

    ReplyDelete
  13. wahhh stylo lah u boboi..hansome..teringin nak ada satu nie.hikhik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page