HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Tuesday, 4 September 2012

Happy Birthday Daddy!

 
Wahh! cepatnya masa berlalu, dah masuk bulan september rupanya. Alhamdulillah hari ini genaplah usia husband tercinta 29 tahun. Rasa macam tak percaya je husband dah pun masuk 29 tahun. Kalau tengok gambar lama masa bercinta awal-awal dulu (tahun 2002) tak banyak beza pun, Mummy tengok rupa husband macam sama je muka macam budak sekolah je..hehehe.

"Happy birthday Daddy!" ucapan yang entah keberapa kali Mummy ucapkan sejak semalam. Pantang nampak muka husband, Mummy akan terus nyanyi lagu birthday, husband pula asyik nak ketawa je setiap kali Mummy nyanyi, mungkin suara Mummy tak sedap kot.. Ahh tak kisahlah janji husband tercinta happy..hehe

  Happy Birthday Daddy! 
Semoga menjadi Anak, Adik, Abang, Suami dan Daddy yang paling hebat!
Mummy Sayang dan Cintakan Daddy sangat-sangat, Muahhhh!

Wahai Daddyku Sayang, Mummy panjatkan rasa penuh kesyukuran pada Allah, kerana memberikan masa untuk Mummy mengenali erti kasih sayang dari insan yang bergelar suami sepertimu. Mummy selalu berdoa dan memohon kepada yang maha esa agar kehidupan Sayang sentiasa dalam rahmat Tuhan. Semoga Allah panjangkan umur Sayang, diberikan kesihatan yang baik, semoga rahmatnya sentiasa mengiringi setiap langkahmu, semoga kejayaan sentiasa dekat disisimu, semoga kebahagiaan itu milik kita berdua dan anak-anak kita, rezeki yang penuh keberkatan dan semoga segala impian kita akan bertukar menjadi kenyataan insyaAllah. Terima kasih Ya Allah kerana Kau jadikan dia untukku. Terima kasih Sayang kerana hadirmu begitu membahagiakanku....


16 comments:

  1. semoga panjang umur da murah rezki utk suami u ye...

    ReplyDelete
  2. Happy besday daddy... Hehe.... Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  3. happy birthday to ur hubby. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya.

    http://suriaqistina.blogspot.com/2012/09/happy-birthday-kakak-today-is-your-day.html

    ReplyDelete
  4. hepi besday to ur hubby. semoga sentiasa bahagia di smping keluarga trsyng..

    ReplyDelete
  5. Epy Besday to your hubby yer.. Moga diberikan keberkatan dlm hidup di dunia dan di akhirat.. amin

    ReplyDelete
  6. Hepi Besday to daddy..semoga panjang umor,murah rezeki,sihat2 selalu & ceria disamping mummy,si mata boolat,adik si mata boolat dalam tummy tu & bakal adik2 si mata boolat..hehe

    ReplyDelete
  7. Hepi besday daddy si mata boolat....

    Muda g kalian ni yer..

    ReplyDelete
  8. Selamat ulangtahun kelahiran :)

    moga dikurniakan kesihatan yg baik dan dipermudahakan segala urusan :)

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. hihi...smoga hepi ngn dady...
    dtg follo mumy cute..

    ReplyDelete
  11. ♪♫ Happy birthday to your hubby ♪♫ mummycute.

    ReplyDelete
  12. Ala sweetnya,.. Hepi bday untuk dia.., :)

    ReplyDelete
  13. hapi belated bufday to daddy
    ehhh same age ngan ai ker???
    hahahaha ai ikut bulan still 29 if kira thn dah masuk 3 series uwaaaa....but age just number rite??? but ur husband mmg baby face punya muka

    ReplyDelete
  14. hepy bday to ur hubby.semoga panjang umur n murah rezeki selalu.

    ReplyDelete
  15. Hepi buff day...semoga pjg mujur murah rezeki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page