HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Friday, 7 September 2012

Sekadar Renungan Bersama 4

Assalamualaikum dan Salam Jumaat Semua

Hari ini sibuk sikit ada jamuan makan-makan kat ofis
Tak sempat nak terjah blog kawan-kawan yang lain.
Mummy baru je buka facebook, tiba-tiba terbaca ceramah dari Ustaz Ahmad Dahr.
Rasanya ceramah ni dah lama kot, tapi Mummy baru perasan.
Alhamdulillah setakat ini Mummy dan Husband tiada masalah dalam hal ni
Semua kerja-kerja rumahtangga kami selesaikan bersama, lagi-lagi berkaitan dengan anak.
Apa komen korang pula dalam hal ni? Ada tak suami yang malas nak buat kerja..hehehe..
Jangan lupa renung-renungkan dan selamat beramal..;D








7 comments:

  1. syukur alhamdulillah sis. setakat ni, my hubby ringan tulang membantu buat kerja2 rumah. anak2 kami pun dia yg jaga (kebetulan sbb dia berbiz sendiri. hehehe)

    ReplyDelete
  2. Apa yg penting...kerjasama ☺☺

    ReplyDelete
  3. betul tu Mummy Cute..
    isteri bukan babu.. :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah huby rajin hee..sama2 keje,sama2 la buat keje rumah kan...rasanya buatla rules be4 kawen mcm tu...baru adil hehee

    ReplyDelete
  5. Siap kerjasama Dan tolong menolong,memang kerja Akan jadi ring an n rumah tanga Lebih harmoni.taklah isteri melepek nak layan sang suamipun fenatttt.hehe.alhamdulillah suami nurul turut sama sama bahagi tugas.masakpun reti.huhu

    ReplyDelete
  6. salam kenal..

    MASYALLAH.. kalau lah kita ni hidup mengikut panduan quran dan sunnah, i believe hidup sentiasa dirahmati kan..

    ReplyDelete
  7. SueRya Qistina :
    Untung awak kan. Tak perlu terkejar2 urus anak sebab asben ringan tulang..;D

    Fiza :
    Betul. yang penting mesti kerjasama.kalau tak tiada guna kahwin klu suka buat hal sendiri..hehe

    Naniaey :
    Betul2, isteri bukan babu tapi isteri yang sentiasa disayangi..

    MummyDaniasha :
    Betul.sebelum kahwin kena bijak.jangan asyik isteri je yang kena buat kerja,suami pun kena membantu,barulah hidup bahagia..;D

    Wan nurul:
    Wah bestnya asben siap pandai masak lagi tu..tahniah..hehe

    Aziah elias :
    Hai salam kenal juga. Terima kasih sudi singgah sini..lain kali datang lagi ye..hehe




    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page