HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 19 September 2012

Wordless Wednesday - 4


Sejak nak jadi Abang ni, Daniael Mieqael manja sangat dengan Mummy tau!
Esok kalau adik dah keluar macam manalah Mummy nak handle si mata sepet ni
( bukan mata bulat lagi tau tapi si mata sepet pula..hehehe..;p )








33 comments:

  1. ek eh..nape mata dia bole sepet tu? hehehe
    xpe, nnt bila adik dh keluar, abg akan pandai bawak diri sendiri.
    maybe amik masa sedikit. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mummy pun baru perasan mata dia dah jadi sepet sejak nak dapat adik nih..hehe

      harap2 macam tulah kan, risau pula manalah tau dia jeles kat adik dia..;(

      Delete
  2. Org tua-tua kata bila ibu mengandung ada kalanya dia bagai takut tak disayangi/jeles tu yg manja lebih sikit. SO wina kena beri perhatian lebihlah sikit sebelum baby keluar. Bila dah ada adik otomatik dia pandai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ibu i pun ada cakap macam tu. Daniael Mieqael memang manja sangat sekarang ni, taknak kat orang lain,nak mummy dia je.i memang tengah bagi dia manja puas2 sekarang ni..hehe

      Delete
  3. nnt abg mesti pandai jaga adik.die nak manja lebih2 dgn mummy sbb nnt adik keluar die bg can plak dkt adik nak manja dgn mummy

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHEHE.iyalah kot..itu yg manja semacam tu..

      Delete
  4. comei sangat sangat si mata sepet nie,jadi abang yang baik yea,sayang kat adek yea,jangan jeles jeles....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak. InsyaAllah si mata sepet ni jadi abang yang baik untuk adik :)

      Delete
  5. tak per dah ader adik nanti dia pulak tolong mummy..

    ReplyDelete
  6. Comei mmummy :) anak ros memula mnja tp bila dh nak bersalin ni dia selalu cari gaduh dgn ros :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA..boleh pula macam tu,kalau adik dah keluar akan ok kot.

      Delete
  7. putih chomelnya ank awak..eiii..picit2 kang..hehe

    ReplyDelete
  8. Comelnyaa si abang.. nak bermanja2 laa ngan mummy dia..nanti dah ada adik mummynyaa bz ngan adik plak.. ":)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak. Alahai kesiannya si abang..tak boleh bayangkan..;(

      Delete
  9. yaiiyyy!! comelllnya daniel~~

    ReplyDelete
  10. Sepet ke bulat ke abg tetap shomelll! Gerammm...

    ReplyDelete
  11. comelnye die!! Gmbr sume cantek2 pulak tuh..:-)

    ReplyDelete
  12. comey :)

    makin besar makin berubah muka anak2 kan akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah.. sekarang ni pun si mata sepet ni muka dia dah lain sikit, tak macam dulu mata bulat..ramai yang cakap dah macam iras Mummy pula..suka! suka!..hehe

      Delete
  13. aik, boleh eh mata jadi sepet? huhu~

    mungkin amik masa jugak kot dia nak biasakan adik baru~ :)

    kena ajar slow2 lah kan..xde pengalaman pun, tp tgk ade anak kawan2 ni ada yg suka buli adik dia..hehe~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page