HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 3 October 2012

4 Bulan dah gemuk!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua..


Mak aii..cepatnya masa berlalu
Ish..ishh..isshh..dah bulan oktober rupanya
Boleh-boleh pula tak terperasan masa berjalan dengan pantas..
Tak lama lagi kita semua akan sambut tahun 2013 pula
macam tak percaya je kan dah nak masuk tahun 2013
 Tahun ni je macam-macam yang berlaku kat Mummy
tapi semuanya best..Alhamdulillah

Hari ni Mummy nak cerita sikit pasal berat badan Mummy
Yang tiba-tiba je naik secara mendadak gitu..hehehe
Minggu ni kandungan Mummy dah genap 4 bulan
Baru 4 bulan tuuu..tapi berat badan Mummy jangan cakaplah
Nak timbang pun Mummy tak berani..hahahaha (poyooo je lebih!)
Setiap kali tengok cermin, mesti rasa nak ketawa
Nasib baiklah husband jenis yang memahami
Tapi Mummy selalu fikir positif, takdelah nak stress ke apa
Gemuk pun gemuklah, janji kesayangan Mummy dalam perut ni cukup makan
Lagipun husband cakap Mummy nampak comel je..hehehe ;)
Oklah jom layan gambar Mummy yang semakin membesar ni..hahahaha


OMG! Gemuknya Mummy..huhuhuh ;p

Si Abang yang sentiasa menceriakan hidup Mummy..

Tummy Mummy semakin membesar, muka pun dah nampak bolatttt gitu ;)
 
Pantang tengok Mummy depan mata, terus lupa Daddy
Terus nak manja-manja macam ni, kesian kat Daddy tau..
 
" Lepasni Abang dah tak boleh macam ni tau..
Abang kena duduk dengan Daddy pula, Mummy kena jaga Adik ye Sayang "
Mummy Sayang Daniael Mieqael..Muahhh!


45 comments:

  1. MUMMY MAKIN CUTE!!!! :)
    manje betul daniel tu.. hehe.. thun depan da dpt adik daaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih!

      Daniael Mieqael memang manja sangat sekarang ni,
      pantang nampak mummy dia..hehe

      Delete
  2. semoga sihat akak yea..
    nanti dah bersalin. ok balik insyallah..

    ReplyDelete
  3. x pe..gemuks,gemuks pun mummy tetap cun..

    ReplyDelete
  4. xdelah gumuk mane pun.
    maintain comel je saya tgk. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh dah gemuklah cuba awak tengok betul2..hee

      Delete
  5. gemuk sebab mengandung sumpah cute sangat!!

    ReplyDelete
  6. gemuk seri ibu mengandung ok ape..makin berseri2............

    ReplyDelete
  7. gemok masa ngandung jeh,pasnie dalam pantang ikat perut tu kuat kuat yea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA..ikat perut kuat2 sudah pasti kak..hahaha

      Delete
  8. Baru 4 bulan tapi perot dah besar...tap mummynye tetap maintain cun.xyah nak risau, pas bersalin nant pantang la btol2..he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah pasal baru 4 bulan tapi tummy ni dah nampak besar kan..takpe2 janji anak sihat..;D

      Delete
  9. Salam...

    Happy Family.. :-).Anyway Azera singgah & follow sini ye...

    Dijemput untuk join GA dari Azera....

    [GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakam kenal juga. terima kasih follow kita tau..
      InsyaAllah nanti kita join ye..;D

      Delete
  10. Kenalah gemuk sikit Wina baru nama mengandung. Kalau tak mana mungkin ada baby dalam perut tu tau:)

    ReplyDelete
  11. cantik je u..org preggy mmg kna berisi..bru cntik je nmpk..hehe

    ReplyDelete
  12. mummy naik berat badan pon still nampak cun hokeh :)

    ReplyDelete
  13. Betulla kata daddy tu..mummy nampak comel! :-)

    ReplyDelete
  14. Alaaaa mummy ni, gemuk² pon tapi maintain cun tau. Don't worry lah >_<.

    ReplyDelete
  15. salam akak...tahniah dnk dapt baby for the second time....then nnt inform le..kot mana tau free leh melawat rakan2 blogger nie...he :)
    promote sikit..-->http://inisayatau.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  16. tak arr gemuk..ok aper seri ibu mengandung gitu..kejelitaanmu terserlah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..malunyaaaaa! apapun terima kasih..;)

      Delete
  17. comel je kak..perut ngan pipi je makin bulat..hehe~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page