HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 10 October 2012

Anniversary 2 tahun

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua...



 09 Oktober 2012
Genaplah 2 tahun Mummy menjadi isteri yang paling bahagia dalam dunia ni.
Sejak Mummy bergelar sebagai seorang isteri 
Barulah Mummy sedar erti kebahagiaan sebenar 
Alangkah bestnya kalau Mummy dapat kahwin lagi awal (gatal nampak..hehe)
Mummy tak cakap tipu-tipu tau, Mummy rasa macam rugi pula tak kahwin awal
Sebab seronok tau bila dah kahwin ni, berbeza sangat time bercinta.
Segala-galanya kita akan kongsi bersama, susah senang hanya kita yang tau..

Sebenarnya tahun ni kami dah rancang nak pergi bercuti kat Singapore
Nak honeymoon lah kot sempena anniversary 2 tahun
 Tak sempat nak honeymoon kat sana, Mummy dah pregnant..heee
Bila dah pregnant macam ni Mummy tak suka jalan jauh
Risau pun ada, macam-macam boleh berlaku
So kami terpaksa postpone pula ke tahun depan
Itupun tengok masa yang sesuai..
Tahun depan adik Daniael Mieqael dah ada
Lagi best kalau dapat pergi berempat kot..heee bestnya!


 
Cepatnya waktu berlalu 
Macam-macam telah kami lalui bersama sebagai suami isteri 
Setiap kali mengingati kembali pertemuan kali pertama (Cinta pandang pertama)
Kami akan tersenyum dan ketawa bersama ..hehehe. 

 
Tak sampai setengah jam berkenalan hati mula terpikat antara satu sama lain..
Tak sampai seminggu kami terus jadi pasangan kekasih paling bahagia
Bukan senang tau bercinta jarak jauh ni, macam-macam masalah
Alhamdulillah segala masalah kami dapat lalui bersama
Mungkin juga sebab jodoh kami kuat kot ;')


8 tahun bercinta..
2 tahun menjadi pasangan suami isteri
 Macam-macam kenangan dan dugaan yang berlaku
Tapi syukur kepada Allah, Setelah 10 tahun berlalu 
Kami tetap bersama dan hidup bahagia


 Pengikat kasih dan sayang kami sudah pasti dengan kehadiran anak-anak kami
Terima kasih ya Allah dengan kebahagiaan ini..


50 comments:

  1. Mummy sgt cntik.. :) Happy 2nd Anniversary kak.. :)
    bc entri ni rasa mcm nk kawin ari ni jgk. tpi apakan daya.. tidak berdaya >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Adik cute!

      HAHAHA..COMEL JE ADIK NI TAU..

      Delete
  2. Semoga berbahgia hingga ke hujung nyawa..amin

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...slmt ulgthun.......

    ReplyDelete
  4. Happy anniversary mummy cute...10 tahun yang sangat mencabar ye..semoga kebahagiaan itu milik awak dunia & akhirat. p/s: dh scan ke blom?? he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mummy!

      Tak scan lagi. Amboi Mummy chubby pula yang excited..hehe

      Delete
  5. wah sgt cantik mummy pakai baju perantin! hapy anniversary mummy! semoga kekal bahagia sampai syurga amin...:)

    ReplyDelete
  6. epy 2nd anniversart buat mummy & hubby...moga kekal bahagia sampai syurga...

    ReplyDelete
  7. alahai so sweet!

    happy 2nd anniversary dear & wishing you many more wonderful years together :-)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah... syukur atas rezeki ini.. =)

    selamat ulang tahun...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..
    Selamat ulangtahun ye mummy :)

    ReplyDelete
  10. lamanyer uols berchenta
    terbalek ngan ai kenal 1 yrs ++ kawen dah 8 yrs
    ai kawen awai hahaha...umur 22 lps konvo dah dpt title mrs gituew
    moga uols berdua kekal bahagia hingga ke jannah IA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah wlupun bercinta lama akhirnya bersatu juga..hehe

      Alamak betullah hampir samalah cuma terbalik je.hehe.
      Apapun terima kasih ye..

      Delete
  11. happy 2nd anniversary. semoga kekal bahagia hingga akhir hayat

    ReplyDelete
  12. Happy Annyversary....Wahwahwahhh.....tumpang happy bah.... kejap je dh 2 tahun kan......
    Semuga uols dapt mengharungi segala dugaan n rintangan dalam family dengan penuhilmu dn ksbran yeerr...
    Masukkan lah entry camne uols boleh berkenalan.....best jugak nak baca...huahuuaahuaa....
    Memory daun Pisang Giteww....

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah. Terima kasih nadia!

      Nanti kita cite sabar ye sayang..hahahaha

      Delete
  13. Sorry terlewat sehari kakak nak wish juga... HAPPY ANNIVERSARY wieyna.
    Moga kebahagiaan terus berpanjangan..

    ReplyDelete
  14. Mummy yang sangat santek...Happy 2nd Anniversary to both of you. Smoga kekal bahagia selamanya.

    ReplyDelete
  15. HEPI ENIBERAERY MUMMY CUN=)hehe lawanyer pic kawn dier..pic2 kat atas sumer lawa..nampak kebahagiaan

    ReplyDelete
  16. lama tu bercinta~ :)

    happy anniversary :D

    ReplyDelete
  17. semoga berbahagia ke akhir hayat...muke ngan huby pun seiras hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Ramai yang cakap kami macam adik beradik je,sebab muka lebih kurang sama je..sebab tu ada jodoh kot..alhamdulillah..

      Delete
  18. happy anniversary! air muka seiras ni memang serasi kata org2 tua ler..saya tak pasti...yg pasti sweet couple berada di mata saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Orang tua-tua tu cakap betullah kot..hehe

      Delete
  19. Happy Anniversary to both of you.. semoga kekal bahagia selamanya..aamiin

    ReplyDelete
  20. HAPPY ANNIVERSARY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buat sherwieyna n suami.... moga kalian sekeluarga bahagia, dirahmati Allah, dan happy selalu...amin....


    *sherwieyna da ngandung ka? TAHNIAHHHHHHH...... dah jarang buka blog... tu yang ketinggalan zaman sket.... apapon anis tumpang gembira... tetiba tringin nak anak jugak..adooiii)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih!

      Patutlah lama tak nampak awak update blog, rindu nak tengok anak bujang awak tu tau..
      i dah nak masuk 5 bulan. apapun terima kasih ye..;D

      Delete
  21. hapy belated anniversary wiena..

    lor awal sehari dan awal setahun dri kite je pun..hihihi

    ReplyDelete
  22. Walaupun dh lewat ttp nak wish jugak

    Happy anniversary kakak

    ReplyDelete
  23. moga kekal hingga kehujung nyawa....

    ReplyDelete
  24. perkahwinan memang best hehehehe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page