HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 17 October 2012

Wordless Wednesday - 5



Alamak!! Banyaknya Gigi..
Siapa yang kena Gigit ni memang best..hahaha
 



Daniael Mieqael 1 Tahun 1 Bulan 27 Hari

27 comments:

  1. jom geng dgn Syakil!

    sakit woooo mama dia dh kena geget :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adoiiii memang sakittt sangat, sampai nak nangis pun ada setiap kali kena gigit ;(

      Delete
  2. dah tumbuh semua gigi dah ke kak?~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setakat ni baru 12 batang gigi. Tak tumbuh lagi semua, tengah dalam proses..hehe

      Delete
  3. Haaaa... jgan berani-berani hulur jari dlm mulut alau dah macam ini. Kena gigit tanggung sendiri kan Daniel:) Comellah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakzakie kita tak perlu hulur jari pun dia tetap datang nak gigit, seronok agaknya dia buat mcm tu..haha

      Delete
  4. Tersusun gigi. Agak2 klo kena gigit bley putus tak jari..ekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaaa.. jangan sekali cuba-cuba, dah tau gigi banyak macam ni confirm putus..hahaha

      Delete
  5. hamboi tersusun cantik jer gigi abang kite nih

    ReplyDelete
  6. jaga-jaga ye abang gigit baby...he he he...nice gigi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh tidakkkkk..kena jauhkan dari adik ni bahaya!..heee ;p

      Delete
  7. wowieeeeeee..banyaknyeeeee gigi die..hehehe..berapa batang sume ni..abg zareef setahun 7 bulan baru ada 14 btg..=p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setakat ni baru 12 batang gigi.;p
      Wah abang zareef dah banyak gigi, mesti mama pun selalu kena gigit ni kan..hehe

      Delete
  8. boleh makan kepci ngan mekdi dah diaaaa=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA..dah start makan sikit-sikit pun, tapi Mummy tak berani bagi lebih2, takut sakit perut pula..;)

      Delete
  9. Waahh dah penuh giginyaa..yer.. cantik..kena jaga elok2 nanti bila nak tumbuh gigi kekal elok gak tersusunnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak rinna memang tengah jaga betul2, risau juga sebenarnya..

      Delete
  10. senyuman menggoda tp ada bahaya disebalik senyuman tu :)
    pandai mummy jadi gigi Miqael. Tp da rmai yg pandai jaga gigi anak2. X mcm dulu. Umur mcm ni gigi rosak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu yang risau tu, takut gigi si mata bulat ni rosak sebab awal2 lagi hampir semua gigi dah nak keluar. harap2 taklah jadi mcm tu..

      Delete
  11. waah dh byk ggkan..sofia bru 6btng 1thun 3bln

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page