HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Thursday, 13 December 2012

Hobi Baru


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua


Hari ni Mummy nak cerita sikit je
Tak nak cakap banyak, sebab malas nak menaip..hehehe ;p
Mummy cuma nak share pasal hobi baru kesayangan Mummy ni
Start 2 bulan lepas, Abang kita ni suka sangat tengok katun Upin Ipin.
Pantang nampak Ipad atau Iphone Mummy Daddy, terus ajak kita pasang Upin Ipin ni..
Kalau tak pasang katun ni mulalah Abang kita ni buat perangai..
Kalau nak bagi abang ni duduk diam-diam inilah cara paling terbaik,
Pasang je upin ipin ni, abang pasti senyap..hahahaha


Sebelum ni dia tak layan pun katun ni, lagi suka tengok lagu ABC kat youtube tu.
Tapi sekarang ni, Siang malam asyik nak tengok Upin Ipin je tau
Mummy nak tengok cerita Adam Hawa pun tak boleh dah :'(


Kalau nampak Daddy dia pegang Iphone pun macam tu juga
Terus je nak minta Daddy dia pasangkan Upin Ipin, 
Kesian Daddy dah tak boleh layan facebook..kehkehkeh!

Geram tengok anak beranak ni, comel je layan katun tu..hehehe


Dah puas layan upin ipin, masa untuk posing-posing pula :')


21 comments:

  1. Alahai miqael yang comel nii..skrg ni budak2 mmg obsessed dengan Upin Ipin..kita yang mak budak ni pun suka tgk jugak kan..

    ReplyDelete
  2. sy pun suka ipin upin gak..hehehe...mak lebih pd anak2..kih..kih

    ReplyDelete
  3. hehehe. budak2 mmg gitu la. bambam saya pun sama gak. ngamok sakan dia klau nk tgk upin ipin tapi kita x bagi. hehehe

    ReplyDelete
  4. kids zmn skrng semua hebat2 ekk
    kecik2 dah pandai gituew...
    tunggu besaq sket sure mintak ipad or iphone sendiri ngeeee

    ReplyDelete
  5. hehehe..bdk2 mmg gitu..sama cam kyra..nk bg derong leka..hulur je ipad,tablet..sng mak pak wat nk wat keje rmh =)

    ReplyDelete
  6. Saya yg besar ni pun suka lagi layan upin ipin. Hehe

    ReplyDelete
  7. rmai yg suke layan upin ipin.. hehe.. nani pun suke layan jgk.. :) ralit tgk.

    ReplyDelete
  8. kejap lagi mesti dia request barangan Upin dan Ipin kalau jumpa..hee

    ReplyDelete
  9. hehehhhe... nk wat camne, dia baru jth cinta kt upin ipin

    ReplyDelete
  10. Jgn kata budak2, mak budak pon suka tgk upin ipin ☺☺

    ReplyDelete
  11. sukanya dia..senang mummy, abg dah ader permainan baru...

    ReplyDelete
  12. Alahai comelnya dia... budak budak memang minat sangat upin ipin ni kan.. sian mummy nya tak boleh nk layan adam dan hawa pula....

    ReplyDelete
  13. Alahai comelnya dia... budak budak memang minat sangat upin ipin ni kan.. sian mummy nya tak boleh nk layan adam dan hawa pula....

    ReplyDelete
  14. upin ipin tu antara kartun yang akak memang bagi sesangat tengok..
    banyak benda baik anak2 belajar..
    haritu anak akak cakap gini " pisangtu ada jantungkan"
    mana adik tau " cerita upin ipin ler"
    banyak gak ler tak hengat lagi. perlukan kartun begini banyak2...

    ReplyDelete
  15. upin ipin ni dah macam jadi hero bdk2 kecik skrg.. anak diyana pon suke!


    *salam kenal, jom singgah blog diyana, FOLLOW la skali ye.. hehe.. tq!*
    www.diyanamarissa.com

    ReplyDelete
  16. merah ngan sofia jugak suke sangat ngan upin ipin=)

    ReplyDelete
  17. wah putrnya kalau sekarang pasti udah masuk sd ,.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page