HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Friday, 21 December 2012

Mummy Pakai Contact Lens!


Assalamualaikum. Salam Jumaat semua.




Sejak dah pakai tudung ni Mummy dah malas nak pakai cermin mata. Rasa macam tak selesa pula.
 Husband cakap pakai jelah contact lens senang, tak payah pening-pening kepala..hehehe 
Sebelum ni Mummy memang pakai contact lens pun tapi berhenti sekejap.
Nak rehatkan mata, Lagipun tak elok jugakan .. :')


So semalam Mummy pergilah beli contact lens ni, Mummy pakai color brown.
Pagi tadi baru start pakai. Barulah selesa sikit, buat kerja pun senang hati..hihihih ;p


25 comments:

  1. cntik le mata wieyna..hmmm, dah tau si mata boolat tu mewarisi dari sapa..hehe..saya dulu pun b4 kawen pakai contact lens..tapi sejak dah kawen, tukar pakai spec je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih!

      Kalau sis nak tau, adik beradik mummy semuanya mata bulat. sebab tu abang kita tupun mata bulat kot..hehehe

      Delete
  2. mmg x lawa sikit kalau pakai tudung dn pakai spek.tapi akak dah tak berani pakai contact lense sbb penah pakai dan mata jd merah.huhu,terus menyesal dan rela pakai spek je skrg ni.tak lawa pun xpelah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak taulah nak cakap macam mana. bila pakai tudung lepastu pakai spek macam tak selesa pula. tapi sebenarnya apa yang awak cakap tu betul. pakai contact lense ni tak boleh pakai lama sangat, tak baik untuk mata. kalau kita tau cara dia insyaAllah ok.

      Delete
  3. mummy dah pakai contact lens ni kena LEBIH rajin hehe...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Mummy memang kena rajinlah lepasni..hehehe

      Delete
  4. pakai CL if mengadap pc lelama pun x best sgt
    ai prefer spec lagik
    but mmg beza muka if pakai spec ngan tudung ni
    apapun mummy still pretty lol

    ReplyDelete
  5. cantik.... jeles tau akak, akak ni tak reti pakai lense hehehe tu psl lah terpaksa pakai spek je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpelah kak. pakai CL ni pun bukan senang,susah juga tau. kalau akak dah serasi dengan spek baik akak teruskan je, yg penting akak dah selesa.

      Delete
  6. Sama mata Wieyna dgn manat Daniel kan. Mummy and son katakan:)
    Kakak dah kena sekali serik nak pakai lagi wieyna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak, Mummy and son lah katakan..hehehe

      Delete
  7. mmg prefer pakai contact lense lg dr spec kan..sbb lagi luas pemandangan gituu..hihihi..Tp Momy wieyna mmg always nmpak cute n bile pakai contact lense, terus mata nampak besar ..hihihi

    ReplyDelete
  8. org kalau dh cantik pkai apa pun cantik..hehe

    ReplyDelete
  9. Patutlah mata Si bujang tu pun bulat...heee...mewarisi wieyna rupanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHEHE. Mata Daddy dia sepet. Ikut mata mummylah kot ;)

      Delete
  10. Bulatnya mata ☺☺

    Tak berani nak pakai CL.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak biasa pakai CL jangan pakai. takut mata sakit pula nanti.

      Delete
  11. dulu nurul selalu guna CL..tapi bila dah beranak nie malas plak.so selesa ngan spek jer=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page