HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 24 December 2012

Mummy Syiokkk Sendiri!


Assalamualaikum Semua!


Pagi tadi bawa Abang pergi check up untuk 16 bulan
Alhamdulillah semuanya Okay!..

Sempat Mummy ambil gambar comel ni,
Bila Mummy dah mula syiokkk sendiri macam nilah jadinya..kuikuikui ;p


34 comments:

  1. cntik!!! abg pun sporting je.. :) hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih!

      Abang kita ni memang sentiasa sporting..hehehe

      Delete
  2. Cantik je sis..abg pun pandai wat memek muka..

    ReplyDelete
  3. salam kenal mummy. baru follow sini ;)

    comel je mummy ngan abang ni la .. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga. terima kasih sudi follow blog kita ni.

      Terima kasih :)

      Delete
  4. SS tapi comel...Mikhael pon cute buat expresi muka dia..hihih

    ReplyDelete
  5. Harap-harap adik dlm tummy tu pun ikut macam mata mummy dan abang dia. Cantik!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak. Harap2 macam tulah kak :)

      Delete
  6. mommy ngan abang sama cun=)hehe boolat mata2

    ReplyDelete
  7. Blog sendiri..syok sendiri tak kisah beb.. comel jerk mummy.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2..blog sendiri nak syok sndiri pun takpe kan kak..hehehe

      Terima kasih!

      Delete
  8. janji happy...tak siapa boleh larang, hihi

    ReplyDelete
  9. alahaiii..mummy n anak teruna mmg sama2 comel..tk kisah wat memek muka cmner pon..hehehe..tk sabar plak tunggu yg jr tu kuar..mesti doule triple comel nya..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih! Mummy pun dah tak sabar nak tengok adik si mata bulat ni keluar.. :')

      Delete
  10. mummy comey! abang lg comey hehehe :)

    ReplyDelete
  11. comeyla keduanya :)


    **baru sempat blogwalking... sorry lama xjengukk..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :')

      Takpe.kejap lagi mummy terjah blog awak ye..:)

      Delete
  12. mummy selamat tahun baru 2013,mummy pakai contact lens yea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru juga. Aah mummy pakai CL :')

      Delete
  13. mumy..sy dh tukar blog..follow ye....http://onlinebeautycenter.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi dah tukar ye..ok2 nanti i follow..selamat tahun baru erma!

      Delete
  14. kalau dah cute tu buat muka cam gitu pun comel.. kalau akakler ehmmmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :')

      Alah akak pun kalau buat muka macam tu tetap comellah..:')

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page