HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 19 December 2012

Samsung Galaxy Note II



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.



Gembira, seronok, teruja dan bersyukur itulah yang Mummy rasa sekarang.
Mummy bukan bermaksud berlagak atau nak menunjuk-nunjuk,
Tapi sekadar berkongsi kegembiraan ini bersama kawan-kawan semua.
Siapa yang tak gembira dapat hadiah dari insan tercinta kan,
Lagi-lagi kalau hadiah tu memang kita nakkkk sangaaaatttt!
Bestnyaaaaaa dapat hadiah Samsung Galaxy Note II


Actually Mummy tak terfikir pun akan dapat hadiah ni
Sebab Mummy setia sangat dengan Iphone Mummy tu
Tapi entahlah tiba-tiba teeerrrrrberkenan pula dengan Samsung Galaxy Note II tu
 Terus rasa nak memilikinya..huhhuhuhu
Rupa-rupanya dalam diam Husband tau apa yang Mummy fikir..hewhewhew :')


Dua minggu lepas husband ajak keluar dating
Kali ni tak bawa anak pun hanya kami berdua je
Tak sangka petang tu ada surprise untuk Mummy..Ya Allah sukanya!
Disebabkan terlalu gembira, Mummy terus peluk dan kiss kekasih hati Mummy tu
Alamak orang tengoklah pula..ahhh! Mummy peduli apa, kami halal Okay!..hehehehe ;p

Mummy : Sayang, serius ke nak hadiahkan ni?
Daddy : Iye..suka tak?
Mummy : Mestilah suka! tapi hadiah ni sempena apa Yang?
Bday Mummy kan lama lagi?
Daddy : Untuk anak kedua kita..

Mummy terdiam. Tak tau nak kata apa. Hanya air mata yang menceritakan segalanya
Ya Allah Mummy gembira dan bersyukur sangat dihargai..

Daddy : Lah kenapa ni Sayang, dapat hadiah pun nak nangis ke?
Mummy : Mestilah nangis kalau sayang buat macam ni..
Daddy : hahahahaha..
Mummy : Sayang ni ketawa pula, Mummy malu tau..
Daddy : Nak malu kenapa pula, sayang janganlah fikir bukan-bukan..
 Mummy : Mestilah malu, Mummy tak pernah pun bagi sayang apa-apa sejak kita kahwin..

Daddy : Siapa cakap. Habis tu dalam perut tu apa? Sayang dah bagi 2 orang anak untuk Daddy tau.
Sayang ingat senang ke nak dapat anak. Sayang dan anak-anak kitalah anugerah paling terindah dalam hidup Daddy. Dah jangan fikir bukan-bukan lagi, nanti Daddy pula yang nangis..

Mummy : Terima kasih Daddy! (Time ni Mummy dah banjir, terharu sebenarnya..sob..sob..sob)


Mummy nak warna putih tapi Husband lagi suka hitam.
So Mummy pilih warna hitam biar sama-sama happy..heheheehe
Iphone lama, Mummy dah sedekahkan kepada adik Mummy di kampung (Sabah).
Bila guna Samsung Galaxy Note II ni lagi best tau! 
Macam-macam kita boleh buat, Mummy suka sangat. Babai Iphone!..hehehe :')


30 comments:

  1. Samsung kt sini jrng org pakai
    Tataw nyapa
    But mmg best dpt surprise org kiter syg khen
    Rasa diri ni bergituew berharga khennnn

    P/s brpa byk khennnn daaaa ngeeee

    ReplyDelete
  2. ok terharu. alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  3. tahniah dapat barang idaman ;)

    ReplyDelete
  4. wah..dpt jgk ye hadiah Note II
    mmg bestkan guna Note screen besar puas hati surf..I like it =)

    ReplyDelete
  5. Wah... romantikyer hubby... bertuah awak..

    ReplyDelete
  6. sweetnye ayat husband wieyna tu..betui ckp dia 'ingat senang ke nak dapat anak'..tahniah,tahniah..dpt si idaman hati..

    ReplyDelete
  7. bestnyerr....
    asben kita sama la...
    klau drg hargai kita mcm2 hadiah drg kasi :)

    ReplyDelete
  8. emmm... nak nagis jugak.. hehe

    ReplyDelete
  9. Kakak pula yg terharu. Suka... biarlah keindahan ini berkekalan. Bukan hadiah yg kakak jadikan ukuran tapi kasih dan sayang itu..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..yelah tu menandakan kamu sangat beruntung=)jaga note II baik2 naa

    ReplyDelete
  11. Suwitnyyeee momy n dady ni..congrats wieyna..dapat hadiah dari suami tercintaa...mesti happy sangat2 kan...nanti selalu update thhru note tu k..

    ReplyDelete
  12. bestnyer.... akak ni jgk lah pakai tepon biasa2 je... org lain dh ber i phone, ber tablet ber android... akak gk setia ngn n8 nih, lum sampai seru nk tukar lg kot... tp tumpang hepi kt kwn2 yg dh bertukar2 nih

    ReplyDelete
  13. Sweetnyee, beruntung mummy.
    semoga bahagia till Jannah.

    xsabar nak tunggu baby kedua keluar. smoga dipermudahkan..

    ReplyDelete
  14. Betul kata suami mummy tu...hp tu tak semahal mana dengan anak yang dikandung..sweet! Bukan semua orang diberi rezeki anak tau. Kak menanti 10 tahun...

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan..moga bahagia hingga ke syurga

    ReplyDelete
  16. wah bestnye... teringin juga tp duit tabung lum cukup lagi, hhehe

    ReplyDelete
  17. mmg best la samsung ni..akk pun suka sgt..since pkai samsung s2..mmg xmo dah hp cap lain..klu nk tukar pun mesti yg sama brand jgk..haha

    ReplyDelete
  18. wah.. wah best memang bahagia rasa hati..
    syukur punya husband yang gitu tau...
    smg digunakan untuk kebaikan...

    ReplyDelete
  19. olololo sweeetnyeeee :)) fiza pn gune note! best!! :)

    ReplyDelete
  20. mesti bahagia sgt kan kak~ :)

    terharu jap baca~

    ReplyDelete
  21. wah2..untngnya dia...kalau saya pun sernok..melompatla ..heheh

    ReplyDelete
  22. Terima kasih semua! Sayang korang sangat2!

    ReplyDelete
  23. Cium di public walaupun dah halal memang ok. Tapi, kalau orang tengok berdosa... Mmmm... suami cium dahi isteri orang tengok pun dah berdosa. :)

    ReplyDelete
  24. Tahniah mummy.. dapat hadiah. Sweetnya la hai :-) suka..suka..

    ReplyDelete
  25. Tahniah mummy.. dapat hadiah. Sweetnya la hai :-) suka..suka..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page