HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 16 January 2013

Blog Semakin Sunyi Sepi


Assalamualaikum.

Apa khabar semua? Mummy doakan semuanya sihat sejahtera dan sentiasa berada di dalam rahmat Allah Swt. Ramai yang bertanya kenapa blog Mummy sejak akhir-akhir ini sunyi sepi je tanpa berita sensasi dan terkini dari Mummy. Baru Mummy perasan lama sungguh Mummy tak bergiat aktif dalam blog ni. Bukan takde cerita atau perkembangan terbaru..kalau ikutkan sebenarnya banyaakkkkkk sungguh cerita yang ingin Mummy kongsikan pada kawan-kawan semua. Tapi keadaan Mummy tak mengizinkan. Tapi siapa yang follow facebook atau instagram Mummy..hah jangan terkejut pula..Mummy buyung ni bukan main aktif lagi tau..hehehehe.

Ohh ye..hari tu Mummy dah buat detail scan untuk kandungan kedua Mummy ni. Alhamdulillah baby sihat dan sangat aktif! dan yang paling penting jantina baby pun dah nampak..hehehe. Hah cuba teka baby boy ke baby girl? Siapa dapat teka dengan betul Mummy belanja makan KFC..hihihihi.
( mengada-ngada betullah Mummy buyung ni kan :p )
Jawapannya korang tunggu entry akan datang ye. Alahai.. Mummy dah tak sabar nak shopping baju baby ni. Geram tengok harga runtuh sana sini..huhuhuhuhu

31 comments:

  1. baby girl yea...mai pun sama lama tak up date blog..jaga diri k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mummy dapat baby boylah sayang..hehehehe. Apa pun terima kasih ye :')

      Delete
  2. Salam Mummy (sori panggil Mummy)

    Maklong rasa kalau tak boy mesti girl kan. Apa pun semoga mummy dan baby sihat yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam maklong. Takpe panggil apa pun boleh..hehe
      Ya maklong, kami suami isteri tak kisah asalkan baby sihat..

      Delete
  3. Baby girl kot sbb muka mummy berseri2 ☺☺

    Iyerlah, sunyi sepi dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka sentiasa berseri2 sebab prgnant kot. Mummy dapat baby biylah yang..:')

      Mummy lama tak update blog sebab sibuk sikit..apapun terima kasih sudi singgah sini ye :')

      Delete
  4. Macam baby boy. hehe
    Semoga sihat selalu, jaga baby elok2 yee..
    Semoga segalanya dipermudahkan. ^___________^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah hebatnyaaaa awak! Betul3! Mummy dapat baby boy..hehehe. alamak mummy dah janji belanja kfc kan..nur shaidah duduk kat mana ye?

      Delete
  5. nak KFC free punya pasal kita teka GIRL. hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah tak dapat kfclah kalau macam ni, baby boylah sayang..hehehe

      Delete
  6. wahh dah scan baby..excitednyaaa..mesti baby girl ni kan??hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baby boylah sayang..hehe. mommy aida dah scan baby ke? Kita pun tak sabar nak tau juga..:')

      Delete
  7. baby girl kot...

    bln ni ada harga runtuh lagi ke? dah lama x soping....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baby boylah yang :')

      Harga runtuh sentiasa ada tak pernah habis..hehe

      Delete
  8. nak gurllll..hehe bleh join korum dengan nurul ada 2 gugurl..hehe aahlah yang lama u tak update=)windu nak tgk entri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..wan nurul ada 2 gugurl ye..mummy pula dah ada 2 boboy..hehe.
      Aah lama x update.sibuk sikit. Rindu nak baca entry awak juga :')

      Delete
  9. Biasa laa org ngandung..nie ikut mood kan.. Moga sihat yer.. mummy cute nie.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak. Sejak mengandung ni terpaksa ikut mood. Kalau tak ok memang tak ok terusssss..hehe.

      Terima kasih kak!

      Delete
  10. kalau tak boy mesti girl..mudah2an sihat dan dipermudahkan segalanya

    ReplyDelete
  11. Oh aktif berinstigram ye mummy. hihi. Baby girl kot mummy? Nak kfc boleh? Hihim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah! Mummy dapat baby boy..hehehe. tak dapat kfclah ye..hehehe

      Delete
  12. Oh aktif berinstigram ye mummy. hihi. Baby girl kot mummy? Nak kfc boleh? Hihim

    ReplyDelete
  13. I teka bb girl..klu betul ada hadiah tak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dapat teka dengan betul dapat kfc. Tapi ramalan syima salah. Mummy dapat boy..hehe

      Delete
  14. blogni memang ada payah sikit.. kalau fbtu tak yah celoteh panjangkan..
    nak masuk gambarpun senangkan..
    tapi tuler dah mak yungnikan memang lain sikit feeling dia..

    ReplyDelete
  15. sy xde instagram lah kak..hehe..saya teka baby girl~~~ :)

    ReplyDelete
  16. cute...

    kite pon deberjinak2 ngan istagram
    --> leilylaily

    ReplyDelete
  17. wahh..baby boy jugak? bestlah abg nya ade kawan main bola.
    muka mummy mmg nampak berseri-seri.
    saya pun jarang update blog since mabuk teruk. huhuhu

    jom follow my instagram ---> SuriaQistina

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page