Thursday, 10 January 2013

Tahun Baru 2013




Assalamualaikum semua. Waaa..lamanya Mummy tak update blog ni,
Nampak sangat Mummy buyung ni sibuk memanjang..hehehe
Ini entry pertama Mummy untuk tahun baru 2013..
Alhamdulillah masih diberi nafas untuk meneruskan hidup
Dan masih diberi peluang untuk menikmati segala nikmat didunia ini.
Sedar tak sedar kita semua sudah pun masuk ke tahun baru 2013.
Semoga tahun baru ini lebih baik dan lebih bermakna dari tahun sebelum ini.
Dan mudah-mudahan apa yang kita hajati tercapai pada tahun ini..InsyaAllah.

Cepat benar masa berlalu..Sekejap je dah tahun 2013. 
Umur pun semakin meningkat..hehehe. Alamak semakin tualah..huhuhuhu
Tak kisahlah yang penting bahagia..betul tak kawan-kawan..hihihi
Azam? Haaa..apa azam korang semua tahun ni? Mesti macam-macam azam kan.
Mummy sebenarnya dah pasang azam semasa Maal Hijrah hari tu.
Azam Mummy tetap sama macam tahun-tahun lepas.
Kalau boleh kami sekeluaga sentiasa dan terus dimurahkan rezeki 
dan kesihatan yang baik..InsyaAllah..

Rasanya masih belum terlambat untuk Mummy ucapkan selamat tahun baru 2013 
kepada semua kawan-kawan Mummy yang terus setia follow blog ni.
Mudah-mudahan kita semua terus memperolehi kejayaan, kegembiraan 
dan kesihatan yang baik sepanjang tahun 2013 ini. 

Eh kawan-kawan semua jomlah follow Instagram Mummy. 
" SherwieynaMuzzawer"
Mummy sebenarnya baru aktif dalam Instagram ni, 
Sebab adik beradik Mummy semuanya guna Instagram senang sikit nak berhubung. 
Kalau boleh Mummy pun nak ajak korang semua. Best tau main Instagram ni..
So jangan lupa follow kita ye ;')

Selamat Tahun Baru Semua!..TATA :')



32 comments:

  1. Selamat tahun baru jugak.. moga azam tahun baru terlaksana.. amin

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru 2013 akak... Lamenye tak update!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Aah mummy sibuk sgt itu yang x sempat nak update blog..terima kasih sudi singgah sini :')

      Delete
  3. uni baru nak wat instagram.t uni follow..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok sayang. Jangan lupa follow kita tau..hee ;')

      Delete
  4. InsyaALLAH..nanti aida follow Wieyna ye..Selamat Tahun baru dear..perut dah nampak..mcm gigirl la yang..hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mommyaida dah scan ke? Ohh perut mummy nampak macam gigirl ek kat dalam perut tu..hehe. nanti kita bagitau ye..:')

      Delete
  5. serba merah akak ngan family ye ~ :)

    Selamat tahun baru ye kak! :)

    ReplyDelete
  6. lama menghilang ingat majuk ke apa...

    akak tepon cap ayam je tak blh nk instgram2 hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..tak merajuklah mama. Cuma sibuk sikit..

      Kalau tak boleh takpe kak. Kita tetap boleh berhubung dalam blog ni kan kak..:)

      Delete
  7. epy belated new year ye.. mak buyung ye skrg..jaga diri baik2..

    ReplyDelete
  8. ep new year!!
    Ok..nt i follow you!!

    ReplyDelete
  9. hi mummy..makin berseri2 muka mummy yer... ade intagram yer..nanti mama isha follow.. id mama :ieedaz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..

      Jangan lupa follow tau..hehe :')

      Delete
  10. selamat tahun baru jugak pada mummy ya..perut tu makin comei dah..hehehe..nway, saya takde pon akaun instagram ni..kesian gak..jakun, malas nk download..wuwuwuwu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih mama!

      Takpe mama. Mummy pun masih baru dalam instagram ni. Sebelum ni jakun juga..hehe

      Delete
  11. selamat tahun baru jugak untuk mummy n famili...ok nanti sy follow!

    ReplyDelete
  12. selamat tahun baru gak.. kira baruler lagi belum masuk februari.. moga tahunni bertambah berkatlah hidup kitakan...

    ReplyDelete
  13. selamat tahun baru=)semoga membawa 1000 kemanisan insyaallah

    ReplyDelete
  14. Happy new year mummy & family.

    Saya tak der instagram lah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...