HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 13 February 2013

Barang Adik Siap!

Assalamualaikum Semua..
Senangnya hati Mummy sekarang ni
Sebab semua barang keperluan baby dah complete.
Tinggal barang Mummy je belum beli lagi..
Takpe-takpe, yang penting barang Adik dah settle.
Hujung minggu ni baru settlekan barang Mummy pula :')


 Mummy pantang tengok baju baby yang comel-comel tau.
 Rasa macam nak borong je semua..hehehe
Tapi bila fikir-fikir balik macam membazir je.
Lagipun baju Abang time baby banyak dan masih baru lagi.
Ada yang tak sempat pun Abang pakai, yang lain pula sempat pakai sekali je..
Nasib baiklah dapat baby boy, boleh pakai baju Abang dia, jimat belanja..hehehe



Sebenarnya separuh barang baby ni mama papa yang belanja (mertua)
kami cuma tambah sikit-sikit je..beli apa yang penting sahaja.
Lagipun barang lain dah ada, tak perlu membazir.



Okay semua barang adik dah complete. Tinggal nak basuh dan gosok je lagi..
Semua tu Mummy serahkan pada Husband tercinta..hehehe
Setiap kali tengok semua barang-barang baby ni
Alahai tak sabar nak tunggu baby ni keluar,
Mummy tak sabar nak cium peluk hero kedua Mummy ni.
Sayang Adik sangat! ;')


Hah! gambar kat bawah ni bukan baju baby tau..
Tapi baju Abang kita yang makin lasak dan bijak tu.
Setiap kali shopping barang Adik, Abang pun akan dapat sekali.
Geram tengok baju ni, nampak comel je, terus borong..hehehehe





22 comments:

  1. wahh banyaknya barang2 baby...confirm complete dh kan..tinggal nk tunggu adik baby keluar je..hihihi..**tak sabar nk tgk adik baby..Take care ye Wieyna..

    ReplyDelete
  2. me pulak excited tgok brg baby ni....

    ReplyDelete
  3. amboi..banyaknya baju baby!
    mcm nak sambut kelahiran baby pertama pulak.
    saya ni xtau jantina lg, mmg xde beli ape pun lagi.
    both baju kakak n abgnya masih ada lagi.
    maybe tambah2 ape yg patut je la

    ReplyDelete
  4. superb byk gile...slalu klu 2nd baby da kurg brg beli...nie cam baby 1st...tp mmg sonok borong barang baby kan...

    ReplyDelete
  5. wah so excited...moga selamat sume nyer yek mommycute

    ReplyDelete
  6. cantik2.... akak pun mmg tak blh lalu tempat baju bdk, mmg pyh nk kawal napsu membli nih hehehhe,,,,

    ReplyDelete
  7. amboi! takpe sis, xkisah la apa jantinanya..awak muda lagi...usaha kasi lebih skit.heheee...semoga semuanya dipermudahkan ye.

    ReplyDelete
  8. amboi banyaknye...cantik2 baju baby..

    ReplyDelete
  9. best kan shopping barang2 baby.....

    ReplyDelete
  10. Ya Allah... banyaknya Wieyna.
    Bila masuk lihat barangan baby memang rambang mata semua nak beli..

    ReplyDelete
  11. Banyaknya brg adik baby. Tak sabar nak tgk adik baby ☺☺

    ReplyDelete
  12. baju baby memang best sesangat nak kumpul.. sekarangni akak der anak sedara baru lahir .. kalau jumpajer rasa nak beli..

    ReplyDelete
  13. Yaa Ampunnn...mummy win....byanyakkknyer....!! klu dapat baby gurl agaknye penuh sofa tu sampai ke lantai....waaa....kite pun terujaaa sudahhh.....

    ReplyDelete
  14. tak sabar tengok adik..mesti sama comel macam abangnye :)

    ReplyDelete
  15. Banyak yer mcm baby 1st pun ade..kikiki... Ros yg 2nd suma amek yg auni punya..hahhaha

    ReplyDelete
  16. wah..byknye..sy pn xsbr nk tggu beby kuar ni..hehe..follow my blog http://annurket.blogspot.com/ I'm a newbie..I'm done yours..:)

    ReplyDelete
  17. layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

    hamper barangan bayi pada harga berpatutan untuk diri sendiri & dihadiahkan kpd kenalan

    maaf tumpang iklan

    (alat senaman untuk kempiskan perut/ kurus pun ada..kembali kurus slps besalin nti)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page