HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Friday, 15 February 2013

Happy Birthday To Me !!!


Assalamualaikum dan Salam Jumaat Semua..

14 Febuari 2013
Syukur Alhamdulillah masih dipanjangkan umur
 dan dapat sambut birthday lagi..hehehe!
 Pejam celik, pejam celik umur Mummy dah pun masuk ke frasa 30an..
Tiba-tiba rasa macam dah tualah pula..hewhewhew!
Alah ayat dah 'tua' ni macam tak bestlah pula..
Bukan tua tau, tapi semakin matang sebenarnya..heheheeh!
( Saja nak sedapkan hati, padahal memang dah tua pun..kuikuikui )

Ini birthday cake Mummy Buyung semalam
Rasa terharu sangat dapat cake yang sangat comel ni dari insan tercinta.
Sebenarnya sehari sebelum tu husband dah belanja makan-makan,
Tapi without a birthday cakelah. Mummy tak pernah minta pun..
Tapi husband memang selalu macam ni.
Dari mula bercinta, setiap tahun Mummy akan dapat cake.
Bila dah kahwin ni lagi macam-macam Mummy dapat..hehehe
Tapi, Kadang-kadang rasa bersalah pun ada,
sebab Mummy pernah terlupa birthday husband sebelum ni,
sedangkan husband tak pernah lupa pun birthday Mummy.
 kesian.. kecil hati dia.

" Maafkan Mummy Sayang.."

Terima kasih untuk cake ni Daddy!
Mummy sayang dan cinta Daddy ketat-ketat..hehehe
Semoga kita terus kekal bahagia bersama anak-anak kita..Muaaahhhhhhh!!!

Sempena birthday Mummy tahun ni, harapan dan doa Mummy
Semoga Allah terus memberkati perjalanan hidup Mummy
dan sentiasa memberi kebahagiaan yang berterusan buat kami sekeluarga,
dipanjangkan umur, diluaskan rezeki, dipermudahkan segala urusan
Dan dikurniakan anak-anak yang comel dan soleh..Aminnn

Terima kasih kepada semua yang sudi wish birthday Mummy semalam
Terima kasih kepada family tersayang, kawan-kawan ofis, facebook, instagram, twitter dan
tak lupa kepada mereka yang sudi sms and whatsapp Mummy semata-mata nak wish birthday.
Thanks untuk doa korang semua. Mummy terharu sangat.
Yang tak wish atau terlupa nak wish tu, takpe Mummy tak kisah.
Janji Mummy sentiasa diingatan korang (hahahah..perasan betul! ;p )
Okay jumpa lagi dan selamat berhujung minggu semua..Tata! (^^,)
  


17 comments:

  1. selamat menyambut ulang tahun kelahiran..moga sentiasa di murahkan rezeki dan dipanjangkan usia

    ReplyDelete
  2. happy birthday cute mummy!
    semoga sentiasa dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya.
    take a good care of urself n baby inside tau :)

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Wieyna..Moga panjang umor, murah rezeki & happy selalu di samping famili terchinta.. :D

    ReplyDelete
  4. happy birthday to u mummy..biar umur meningkat tapi jiwa biar muda yea mummy..

    ReplyDelete
  5. comelnya kek tue...happy bufday mummy..semoga trus bahagia bersama keluarga tersayang..

    ReplyDelete
  6. seronok disayangi... dicintai di hari jadi kitakan.. sedapnyer kek dia nak sikit...

    ReplyDelete
  7. happy besday mak yong comel ^^

    ReplyDelete
  8. Selamat hari lahir mummy cute. Sedapnya kek tu. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yg baik dan semoga kekal bahagia selamanya.

    ReplyDelete
  9. Kakak baru tahu hari ini so wish sekaranglah Wieyna. Happy belated birthday. Moga terus dilimpahi keberkatan dan kebahagiaan.

    ReplyDelete
  10. Happy birthday ! makin chubby mummy sorang ni . hehe ^_^

    ReplyDelete
  11. happy birthday cute mummy, moga pjg umor n selamat semuanya...

    ReplyDelete
  12. happy belated birthday mummy..moga bahagiahingga ke akhirnya

    ReplyDelete
  13. smoga lancar mlirkan adik nnti..nnti bday adik daniel dekat la trikh dgn bday mmy

    ReplyDelete
  14. eppy belated birthday dik, sorry ek akak terlambat bebeno mengewish... semoga hepi2 selalu nyer

    ReplyDelete
  15. haap[y belated birthday ya mummy hehe

    ReplyDelete
  16. hepy belated b'day mummy.. btw, kek tu nampak sedap sgt :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page