HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 3 June 2013

Hellooooooooo!!!


Assalamualaikum. Apa khabar semua? Mummy harap semuanya sihat sentiasa.
Waduh-waduh lamanya tak buka blog ni, dah berhabuk kot..tehehe!
Sebelum Mummy nak teruskan ayat-ayat cinta Mummy ni
sekali lagi Mummy nak tanya ada tak yang rindu kat blog kita ni..Adaaaaaa TAK?..
Apapun jawapan korang Mummy tetap Sayang...heee :')

Mesti korang pelik kan kenapa Mummy dah tak update blog ni..
(HIHIHIHI..rasa nak ketawa pun ada macamlah ada orang nak peduli..kuikuikui!)
Mummy tak update blog ni banyak sebab tau, macam-macam yang berlaku kat kita..huhuhhu
Tapiiiiii..siapa yang follow instagram kita tu tahniah lah..hehehe
Sebab hampir setiap hari kita akan post gambar dalam facebook dan instagram!
Macam-macam Mummy meroyan dalam tu, kalau nak tau jomlah follow kita

"sherwieynamuzzawer"

Minggu ni Mummy baru je start masuk kerja, so kalau free tu bolehlah kot update blog ni..
Terlalu banyak sangat cerita nak share kat korang tapi tak tau nak mulakan yang mana satu
(ish! eksyen pulak macamlah artis..hehehe)

Ramai yang bertanya bilalah Mummy nak update blog ni..
Kenapalah Mummy ni tak muncul.muncul..dan blablablabla..
Mummy rasa terharu sangat tau, bila orang tertanya-tanya pasal kita,
Rasa macam dihargai sangat :')
Apapun terima kasih sebab korang masih sudi singgah kat blog kita ni..
Mummy pun dah lama tak terjah blog korang..
insyaAllah lepasni Mummy terjah satu-satu ye..tungguuuuu!

Okay untuk entry hari ni Mummy cuma nak bagitau korang satu perkara je
InsyaAllah lepasni Mummy akan lebih rajin kot update blog..
dah lama sangat tak mengarang rasa macam rindu pula..hihihihhi



Ini gambar semalam, masih panas lagi tau..hihhihi

Okaylah kawan-kawan, rasanya cukup setakat ini dulu..
lain kali kita update lagi ye..bye..semua!


( Sori penulisan kita macam berserabut sikit, almaklumlah lama tak mengarang..hihhhi..)


19 comments:

  1. nnt cter tau dear apa yg mcm2 da terjadi tu ;)

    akak ni pon baru naik kerja lps cuti sakit 3minggu hu3

    ReplyDelete
  2. ololo,,montelnya
    suka tgk baby
    rasa macam nak berbaby.huhu

    ReplyDelete
  3. ye la.. lama tak apdet.. ape pun welcome back.. :)
    oppppsss.. sib baik tak melecur ni.. fanasss fanasss kan..

    ReplyDelete
  4. memang tertunggu pun entry baru kat sini. welcome back =) yup skrg dah preggy anak kedua. lambat kedek2 hehehe..dah 7 months+ ni. doakan yg baik2 yer ^^

    ReplyDelete
  5. Yeayyy!!! Mummy kita sorg ni dah update new story. Welcome back dear! Hug kiss for new baby yg gebus tu. Saya dah masuk minggu ke 34. Doakan yg terbaik utk saya ye. Take care!

    ReplyDelete
  6. tomeynyer dak tecik ni..geram je rasa....

    ReplyDelete
  7. beshnye dah update blog..kite punye blog dah bersawang uhuhuu..

    harap² datang jugaklah aura nak menulis tak lama lagi

    eyh, dapat tau mummy update ni pun dari IG hiksss!

    ReplyDelete
  8. Sis...nti updatela citer sis bersalin..teringin nak tahu pengalaman sis..

    ReplyDelete
  9. selamat kembali bekerja..bambamnya baby..

    ReplyDelete
  10. Ya Allah Wieyna... tak nampak masa baru keluar tup-tup dah montel macam ni sekali.
    Kalah abang kalau macam ini:)
    Selamat berblog kembali..

    ReplyDelete
  11. rindu la dah lame mummy tak menulis.. da besar dah baby, tahniah :)

    ReplyDelete
  12. oooo cuti lama berpantang yek... tahniah dpt dh bby yg comei lote tuh

    ReplyDelete
  13. Dah bersin2 dah ni mummy ☺☺. Iyerlah...org tu active kat instagram skang kan.

    Geram dgn adik. Nak gigit...nak gigit adik ☺☺

    ReplyDelete
  14. Kak, lamanya xupdate..rindu sgguh...bambamnya bby second...
    Update byk2 tau nnt :) nnt nak follow instagram la... :)

    ReplyDelete
  15. rindulah wieyna..mmg dah lamaaaaaaa sgt tak update kan..mcm lom kenal lagi dgn si kecik tu..ape nama die..kalau boleh pasni aktiflah berblog balik ya..=)

    ReplyDelete
  16. comeynye adik si mata boolat tu..montel..gewammmm kat pipi dia..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page