HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Thursday, 11 July 2013

Selamat berpuasa!


Assalamualaikum dan salam ramadhan.
Alhamdulillah Ramadhan datang lagi dan bersyukur kepadanya 
masih diberi kesempatan untuk menyambut bulan mulia ini.
Semoga kita semua diberikan kesihatan yang baik dalam menjalani ibadah puasa ini..

Mummy memohon maaf sebab tak sempat nak update blog
seperti mana yang Mummy janjikan tempoh hari..
Almaklumlah sibuk sikit dengan kerja. Kat rumah pula sibuk layan anak-anak tersayang.
Apapun Mummy ucapkan terima kasih kat korang semua kerana masih sudi follow blog ni
walaupun dah lama tak terupdate..

Di bulan mulia ini Mummy memohon kemaafan sekali lagi
seandainya ada salah dan silap. Semoga kita semua mendapat keberkatan ramadhan kali ini.
Mummy ucapkan Selamat berpuasa dari kami sekeluarga..


4 comments:

  1. tak update blog xpe, kite tetap follow mummy kat instagram! theheheee..

    ReplyDelete
  2. Selamat menjalani ibadah puasa:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page