HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 9 September 2013

Daniael Mieqael's Birthday Party

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua.



Entry Mummy hari ni nak cerita pasal birthday party Abang untuk 2 tahun.
Mummy sebenarnya tak plan apa-apa pun pasal birthday Abang ni, 
takde mood sangat sebab Daddy takde. Tapi kesian pula kat Abang, 
sebab Mummy takde mood Abang pula jadi mangsa :'(
Tapi untung sangat ada adik beradik ramai ni dan faham situasi Mummy
So merekalah yang plan semua ni, Mummy rasa berterima kasih dan terharu sangat.


Birthday abang sebenarnya pada 20 ogos 2013
Tapi adik beradik Mummy sambut lebih awal, lagipun Mummy balik raya hari tu cuma 11 hari je.
Tak sempat nak tunggu sampai 20hb. Alhamdulillah apa yang dirancang semuanya berjalan lancar
Abang pun nampak happy sangat..




Tema pakaian kami sempena birthday abang sangat comel gituuuu.
Kami adik beradik wajib pakai baju kotak-kotak ataupun petak-petak,
inipun kami cari last minit kecuali baju abang dengan adik.

Baju abang dengan adik memang dah ada, Daddy beli kat US hari tu.
Adik beradik Mummy pun plan pakai baju yang sama, janji semua sama dan nampak comel..hee



Disebabkan Abang terlampau sangat sukaaaaaa dengan Upin Ipin
Adik beradik Mummy pun tempah kek istimewa ni untuk Abang tersayang
Abang nampak je kek upin ipin ni bukan main seronok lagi dia..hehe



Paling seronok bila si Ayam tu tiba-tiba je muncul di belakang Abang
sambil menjerit "Supriseeee Daniael Mieqael..!!!"

Mak aii.. Mummy pun terkejuuuuutt..
Mummy tak tau pula ada Ayam besar ni..HAHAHA



Kehadiran si Ayam tu buat semua orang ketawa sampai keluar air mata tau
Memang happy tak terkata tengok ayam ni menari-nari..hahaha









Mummy paling tak tahan tengok gambar ni, comel sungguh.
Nasib baik adik Mummy sempat snap gambar ni
Tengoklah betapa gembiranya anak Mummy sorang lagi tu..GERAAAM!



Kesian budak bijak ni kena buli dengan Mummy..HAHAHA
 'Sorry Daddy sila jangan marah..hehe'


Walaupun Daddy tak dapat bersama..
Alhamdulillah kami anak beranak seronok
tapi kalau Daddy ada mesti lagi best dan meriah..
Takpe tunggu tahun depan pula, insyaAllah kami dapat bersama.





Pantang nampak kawan memang tak duduk diamlah anak bertuah ni..
Nak ambil gambar pun susah, kawan lagi penting katanya..



Kesian time ni Abang kena buli sakan.
Tapi memang seronok sangat. Semua pun sporting je.





Inilah keluarga bahagia Mummy. Setahun sekali je dapat berjumpa.
Hari-hari biasa kami hanya dapat berhubung dalam telefon, facebook dan yang pasti instagram.
Tapi sekarang ni dah macam-macam kemudahan yang ada semua free pula tu
Lagilah best dapat bercakap sakan..hehe.




Okay ini gambar penutup..hehe
Lain hari kita jumpa lagi ye. Mummy harap korang semua enjoy layan blog ni..
Babai semua..Muahhh!



12 comments:

  1. wahh besarnya kek..Orang pon ramai yang datang..Mesti Abang happy sangat kan..happy belated Birthday Abg Miqael..Auntie lupa nak wish..sorry sayang..semoga membesar menjadi anak yang soleh ye..

    ReplyDelete
  2. Happy Belated Birthday, Abang...

    ReplyDelete
  3. happy birthday mieqael!!semoga mmbesar dgn sihat ye

    ReplyDelete
  4. nampak seronok and happy semua...lagi² 2 beradik comel & hensem tu :)

    ReplyDelete
  5. happy blated bday mieqael!! meriah sgt bday bash die!! wlupon sedey daddy takde sama tp untung ada family yg sporting mcm ni kan..=)

    ReplyDelete
  6. bestnyer... meriah betul walaupun daddy takde kan... tp sume aunty2 daniael spoting2 plan bday best gitu, besar betul kek tuh....

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday mieqael...seronok lah birthday dia..

    ReplyDelete
  8. hepi belated brthday mieqael.. semoga membesar menjadi anak yang soleh & taat kepada ibu bapa & Allah S.W.T..

    ReplyDelete
  9. happy belated birthday to Mieqael. :-)
    meriahkan bila buat birthday party macam ni. heee.

    ReplyDelete
  10. happy belated birthday to Mieqael. :-)
    meriahkan bila buat birthday party macam ni. heee.

    ReplyDelete
  11. Kakak percaya daddy Miqael mesti baca blog ini dan happy melihat kemeriahan majlis.
    Happy belated birthday Miqael...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page