HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Tuesday, 1 October 2013

Happy happy happy !!!


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua



Yeayy..!!! Selamat datang bulan Oktober!!!
Awak memang dah lama saya nantikan..huhuhuhuu..
Ish ish happy je Mummy kan..hehehe
Mummy memang happy sangat nih sampai tak boleh tidur malam
Asyik teringatkan si dia yang nun jauh dimata..cehwah HEHE


Alahai rasa berdebar pula,
 Lagi 2 minggu husband tercinta nak balik Malaysia
Tetiba je Mummy tak boleh tidur lena..

Setiap kali Husband call Mummy jadi tak tentu arah, pelik pula rasa..
Tetiba je Mummy jadi gila bayang..HAHAHAAA.
Rindu separuh nyawa dah ni, Asyik teringatkan husband jeee..Adoi!

Alaaa perasaan ni normal lah kot
Mummy percaya para isteri-isteri kat luar sana pun pasti sama  dengan
apa yang Mummy rasa kan kawan-kawan..hehe
 
Tapi kali ni perasaan Mummy pelik sikit
Mummy rasa perasaan cinta dan sayang Mummy lagi mendalam untuk husband tercinta
Terima kasih YA ALLAH hadirkan perasaan seperti ini
InsyaAllah kali ni Mummy akan cuba jadi lebih baik dan terbaik!
Mummy akan cuba jadi seorang isteri yang lebih memahami,
lebih mengasihi, lebih mencintai, lebih menghargai dan sudah pasti lebih bertanggungjawab.
Sebelum ni husband terabai sikit, sebab tumpuan Mummy lebih kepada anak-anak
Lagi-lagi sejak ada dua orang anak ni, lagilah Mummy tak sempat nak layan pujaan hati Mummy ni
Nasib baiklah husband jenis yang memahami. Syukur..

Bestnyaaa kali ni kami dapat beraya bersama
Walaupun tak sempat beraya masa raya puasa hari tu, tapi raya haji ni kami bersama akhirnya!
Tak sabar nak posing sakan raya nanti..tehehe

24 comments:

  1. alahai sweetnye!

    wina pulak x sabar nak tengok gambar mummy posing sakan hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHA..macam biasa posing sakan dalam instagram hahaha!

      Delete
  2. hehe...sabar...lagi 2 minggu tu...

    ReplyDelete
  3. At least Wieyna ada juga 2 hero di rumah, Daddy lagilah kesian semua cinta hatinya jauh.
    Sabar..sabar 2 minggu aje lagi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai kak, tetiba kita sedih pula mengenangkan husband sorang-sorang kat sana ;(

      Delete
  4. Mummy lak yg teruja baca...heheheee...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Yeayyyyy..happy gilak nak tunggu hari bahagia tu..heeee

      Delete
  6. dah tak lama dah tu kak.. terus menghitung hari :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang selalu menghitung hari ni sayang, dah rindu sangat dah ni..

      Delete
  7. Yeay...daddy balik jgk akhirnya...normal la tu sis..i dlu pun gitu perasaan membuak2 bila hubby jauh di mata :)
    pBrp lama hubby kat Msia? pastu hubby blk semula ke US tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaaa normallah kan ada perasaan macam ni..suka3!
      Husband balik malaysia lama sikit kali ni. Tak tau lagi bila nak balik sana. harap2 tak balik sana lah kot..

      Delete
  8. Wahh seronoknyaa mummy!!congrats sebab hubby tercinta dah nak balik!!Yeayyy..kita pon tumpang happy tau..sebab tak sanggup dah nak tengok Mummy,Adik pau n Abg terpisah..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai terima kasih. Mesti awak dah tak sanggup tengok kita meroyan dalam instagram kan kan..hehe

      Delete
  9. iyalah..kak pun pernah alami benda yang sama.kalau berbulan dia diluar negara, bila tau dia nak balik,.siap "buat" rambut lagi...bagi nampak kelainan..hahaha..
    sabar..sabar..

    p/s niat baik itu , insyaAllah, Allah maqbulkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAAHAHA..Akak ni buat lawak pula.

      Tapi tips akak ni macam boleh pakai jugak..nak buat kelainan jugalah biar husband terkejuttt riang..hahaha

      Delete
  10. alhamdulillah..tumpang happy utk wieyna..sapay yang tak eksited bila nak berunion dgn suami tercinta kan..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaah betul3! kalau tak happy tu memang bukan isteri penyayanglah kot..hehehe

      Delete
  11. Alahai..jeles sy tgok kawan sorang ni..

    ReplyDelete
  12. yeayyyy.......seronok mumyy yeerrr!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page