HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Friday, 4 October 2013

Rindu serindu rindunyaaaa

 Assalamualaikum dan Salam Jumaat Semua


Hmmm..macam biasa hari jumaat je semua orang pasti balik rumah.
Tadi Mummy keluar sekejap cari keperluan anak-anak tersayang
Lepastu masuk ofis awal sangat pula, semua orang tak datang lagi, ofis pun sunyi je.
Boring-boring macam ni sempatlah Mummy update blog.

 Alaaaa takde cerita sangat pun, cuma nak cerita kosong je.
Biasalah time-time macam ni, sorang-sorang pula tu 
Mulalah Mummy terbayang-bayangkan anak kat rumah RINDUUUUU!



 Daniael Mieqael sejak dah besar ni, Mummy tengok sebijik rupa Daddy
Tapi ramai yang kata rupa Mummy. Mummy macam kompius juga sebenarnya
Tapi hakikatnya rupa Abang sebenarnya campur antara Mummy dengan Daddy itu yang best tu..hehe



Dannish Riffqie pula makin besar dah macam artis korea gituu
Mata sepet sungguh, ketawa je mesti tak nampak mata..hahaha
Rupa Adik sebenarnya lebih kepada family husband, semua pun mata sepet.
Nak kata rupa Daddy takde sangat, nak kata rupa Mummy lagilah takde kot..
Tapi semua ni bukan jadi ukuran, janji anak-anak Mummy comel-comel belaka..tehehe



13 comments:

  1. yup... mmg anak-anak bujang berdua ni, comey banget... rasa nak geget-geget jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Jom kita gigit ramai-ramai..hehe

      Delete
  2. heheh..memang adik pau n abang miqa comel sungguh!mummy pon cantekkk!!kejap lagi dapat jumpa abang kan..mesti tak sabar ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Aqil dengan medina pun kiut. Esok baru jumpa Abang, sangat-sangat tak sabar dah ni..hee

      Delete
  3. entah..tp pada sue, sue tgk abang tu nampak ikut muka daddy, N adik ikut muka mummy...

    ReplyDelete
  4. comel sangat dua2..abang bergaya macho adik bergaya k pop :)

    ReplyDelete
  5. haahlah..adik tu rupa orang korea/jepun pun ada..heee...
    putih melepas semua anak2 mummy

    ReplyDelete
  6. lama tak jenguk sini, dah besar dah ye.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page