HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 2 October 2013

Wordless Wednesday 10


Assalamualaikum Semua..


Sehati Sejiwa Tak Nak Pandang Kamera. Dua-dua pun Eksyen. Geram Je Mummy!

Kami Happy Daddy nak Balik.. Huhuhu :')

16 comments:

  1. Dua badik yg comel..geram je tgk..rasa nak gigit2 si adik tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih!

      Adik tu selalu sangat kena gigit dengan kita..hehe

      Delete
  2. gambar nombor 2 comel~~termasuk la dengan maknya sekali~keh keh~

    ReplyDelete
  3. Encem.dua2..sorg cam.muka daddy..sorg cam.muka mummy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih!

      Akhirnyaaaa ada juga muka Mummy. Sebab ramai orang cakap muka adik beradik ni lebih kepada Daddy, muka kita takde pun. Tapi takpe janji comel..hehe

      Delete
  4. muka abang tu tgk dari side situ nampak muka daddy lak kat situ yee

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHA..iyelah kot. Sabar jelah..haha

      Delete
  5. geram tengok depa ber2..lagi2 si adik...bukan apa, muka lembut dia tu...

    ReplyDelete
  6. comelnya depa :) hihi.. tak sabar nak jumpa daddy yer..

    ReplyDelete
  7. comelnya anak2 sis ni.. geram.. geram nak cubit:)

    ReplyDelete
  8. besar dah bujang no.2 tu..matanya lebih sepet dri si abang hehehe..tp tetap lah cute dua2 anak awak ni tau..sama mcm mummy diorang ^^

    ReplyDelete
  9. Ini daddy tengok gambar ini lagilah dia punya tak sabar nak balik..

    ReplyDelete
  10. Gerammmm sehhh tgk adikk...abg semakin matured....Hai laaa...duk dekat pun tapi tak sempat nak bermain samakan anak2 kite....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page